Παναθηναϊκός: Αυτή είναι η διάγνωση για τον Χουάνκαρ

Χουάνκαρ

i

© Intime

Παναθηναϊκός: Αυτή είναι η διάγνωση για τον Χουάνκαρ

Μπάμπης Τσιμπίδας 10:35 - 23.10.2023 / Ανανεώθηκε: 11:14 - 23.10.2023

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού πήραν τη διάγνωση για το πρόβλημα του Χουάνκαρ, με τον Ισπανό αριστερό μπακ να παθαίνει διάσειση λαβυρίνθου.

Τη διάγνωση των γιατρών του νοσοκομείο που νοσηλεύεται ο Χουάνκαρ, έχουν στη διάθεση τους οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού. Η οποία αναφέρει πως ο Ισπανός αριστερός μπακ υπέστη διάσειση λαβυρίνθου στο αριστερό αυτί.

Ο Χουάνκαρ υποβλήθηκε σε ενδελεχή έλεγχο από το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου, μέχρι και σε ακτινογραφία θώρακος. Γιατί παρουσίασε συμπτώματα ιλίγγου, αστάθειας και ναυτίας, καθώς και μερική απώλεια ακοής.

Η διάσειση λαβυρίνθου εξηγεί αυτά τα συμπτώματα του Χουάνκαρ, ο οποίος μέχρι το πρωί της Δευτέρας δεν είχε πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο, στο οποίο διανυκτέρευσε.

Πριν οι γιατροί επιτρέψουν στον 33χρονο αμυντικό να επιστρέψει σπίτι του, τον υποβάλλουν και σε νέο κύκλο εξετάσεων, για να είναι απολύτως βέβαιοι για την ασφάλεια του.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού θα παραλάβουν την έγγραφη γνωμάτευση από το «Υγεία» που νοσηλεύεται ο ποδοσφαιριστής και θα τη χρησιμοποιήσουν στη διαδικασία που θα ακολουθήσει ενώπιον των πειθαρχικών οργάνων. Πρωτοβάθμια στη Super League και δευτεροβάθμια στην Εφέσεων της ΕΠΟ.

Ο Χουάνκαρ αναμένεται να πάρει εξιτήριο εντός της ημέρας, για να υποβληθεί στην ενδεδειγμένη αγωγή. Παράλληλα, πάρα πολύ δύσκολα θα υπολογίζεται από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού την Πέμπτη με τη Ρεν, για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Υπενθυμίζεται πως η γνωμάτευση του γιατρού του ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων, Χρήστου Γώγου, ήταν ασαφής και δεν προσδιόριζε την κατάσταση της υγείας του Χουάνκαρ. Με τον διαιτητή Φαμπιάνο Μαρέσκα να φεύγει από το γήπεδο χωρίς να συμπληρώνει το φύλλο αγώνα, ενώ ο γιατρός κύριος Γώγος ξέσπασε διαδικτυακά για όσα του καταλογίζονται.

Χαμός σήμερα στο στούντιο του Sportal! Βερβελές και Τσιμπίδας μεταφέρουν όλο το ρεπορτάζ λίγες ώρες μετά το ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός που δεν τελείωσε ποτέ

Ο Κώστας Τσίλης περιγράφει όσα έζησε στην Τρίπολη και τη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ επί του Αστέρα. Τσαλγατίδης και Σαββόπουλος παρεμβαίνουν από τη Θεσσαλονίκη για τις νίκες ΠΑΟΚ και Άρη αντίστοιχα.

Κάντε Εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!