Τα highlights του ντέρμπι «αιωνίων» (vid)

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

i

© Intime

Τα highlights του ντέρμπι «αιωνίων» (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 10:27 - 23.10.2023 / Ανανεώθηκε: 10:31 - 23.10.2023

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έμειναν ισόπαλοι (1-1) στο «Γ. Καραϊσκάκης», σε ένα ντέρμπι που διακόπηκε στο 48ο λεπτό μετά τον τραυματισμό του Χουάνκαρ.

Μία κροτίδα και ο τραυματισμός του Χουάνκαρ δεν μας επέτρεψε να μάθουμε αν θα υπήρχε νικητής στο ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός.

Συγκεκριμένα η αναμέτρηση μεταξύ των δύο «αιωνίων» διακόπηκε στο 48ο λεπτό, έπειτα από μία ρίψη κροτίδας η οποία οδήγησε στον τραυματισμό του Χουάνκαρ.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι του ντέρμπι, το «τριφύλλι» ήταν εξαιρετικό στο πρώτο ημίχρονο. Βρήκε, μάλιστα, γκολ με τον φοβερό Βαγιαννίδη, ο οποίος από τη μικρή περιοχή εκτέλεσε για το 0-1.

Οι Πειραιώτες είχαν εγκλωβιστεί στο πρώτο 45λεπτό, αλλά στην πρώτη τους φάση στο δεύτερο μέρος ευτύχησαν να ισοφαρίσουν με τον Μαντί Καμαρά στο 48’. Κι εκεί τελείωσε δυστυχώς το ντέρμπι, που έως εκείνο το σημείο είχε τεράστιο ενδιαφέρον κι αγωνία.

Δείτε εδώ τα highlights του ντέρμπι:

Χαμός σήμερα στο στούντιο του Sportal! Βερβελές και Τσιμπίδας μεταφέρουν όλο το ρεπορτάζ λίγες ώρες μετά το ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός που δεν τελείωσε ποτέ

Ο Κώστας Τσίλης περιγράφει όσα έζησε στην Τρίπολη και τη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ επί του Αστέρα. Τσαλγατίδης και Σαββόπουλος παρεμβαίνουν από τη Θεσσαλονίκη για τις νίκες ΠΑΟΚ και Άρη αντίστοιχα.

«Ξέσπασε» στο Facebook ο γιατρός του ντέρμπι: «Δεν άλλαξα ποτέ γνωμάτευση, ήταν ψέμα - Βρίζουν εμένα και τη νεκρή μητέρα μου»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

08:33 - 23.10.2023

«Ξέσπασε» στο Facebook ο γιατρός του ντέρμπι: «Δεν άλλαξα ποτέ γνωμάτευση, ήταν ψέμα - Βρίζουν εμένα και τη νεκρή μητέρα μου»

Ο γιατρός του ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, που διεκόπη οριστικά έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook μέσω της οποίας σχολίασε τα γεγονότα που συνέβησαν κατά τη διάρκειά του λέγοντας πως ουδέποτε άλλαξε γνωμάτευση κι απλώς περιέγραψε την πρόοδο που υπήρξε.

Κάντε Εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!