Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Η «θολή» γνωμάτευση του γιατρού για τον Χουάνκαρ

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

i

© Intime

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Η «θολή» γνωμάτευση του γιατρού για τον Χουάνκαρ

Μπάμπης Τσιμπίδας 08:28 - 23.10.2023 / Ανανεώθηκε: 08:34 - 23.10.2023

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal, η γνωμάτευση του γιατρού του ντέρμπι, Χρήστου Γώγου, δεν έδινε ξεκάθαρη εκτίμηση για την υγεία του Χουάνκαρ.

Ο νευροχειρούργος, Χρήστος Γώγος, ήταν το κεντρικό πρόσωπο στο ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Διότι ήταν αυτός ο οποίος κλήθηκε να γνωματεύσει για την κατάσταση της υγείας του Χουάνκαρ. Επί της ουσίας, να επηρεάσει την έκβαση για τον υπαίτιο της διακοπής: τον Ολυμπιακό ή τον Παναθηναϊκό.

Εκ των πραγμάτων, η θέση του κυρίου Γώγου ήταν εξαιρετικά δύσκολη. Επειδή σε περιορισμένο χρονικό διάστημα, χωρίς να έχει τη δυνατότητα να συμβουλευτεί εξετάσεις ή εξειδικευμένα μηχανήματα, αλλά και με την πίεση των ομάδων, έπρεπε να αποφανθεί για τον Ισπανό αριστερό μπακ του Τριφυλλιού.

Εν τέλει, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sportal, η γνωμάτευση του Χρήστου Γώγου είναι... θολή. Ο γιατρός της αναμέτρησης έχει γράψει μία έκθεση μιας σελίδας, με την οποία εμμέσως πλην σαφώς αδυνατεί να καθορίσει εάν ο Χουάνκαρ ήταν σε θέση να παίξει στο ντέρμπι ή όχι.

Ο κύριος Γώγος φέρεται να επικαλείται την αδυναμία του να έχει ενδελεχή κλινική εικόνα για τον Ισπανό αριστερό μπακ, τη φύση του προβλήματος που είναι δύσκολο να προσδιοριστεί και δεν τοποθετήθηκε με σαφήνεια για τον παίκτη.

Αυτά που αποτύπωσε γραπτά, ο Χρήστος Γώγος τα έλεγε και προφορικά στο γήπεδο: πως δεν είχε τη δυνατότητα να εκτιμήσει με σιγουριά την κατάσταση του Χουάνκαρ. Συνεπώς, δεν μπορούσε να το υπογράψει ρητά και κατηγορηματικά.

Ο διαιτητής του ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων, περίμενε αρκετή ώρα μία ξεκάθαρη γνωμάτευση του διαιτητή του παιχνιδιού για την υγεία του Χουάνκαρ, αλλά παρέλαβε μία που άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά. Κατά συνέπεια, από την γνωμάτευση του γιατρού, δεν προκύπτει ούτε το ένα, ούτε το άλλο...

Ο Χουάνκαρ έπεσε στο έδαφος στο 49ο λεπτό, όταν έσκασε μία κροτίδα την ώρα που έκανε προθέρμανση. Ο Ισπανός αριστερός μπακ ζαλιζόταν και δεν άκουγε από το ένα αυτί, ενώ λίγο αργότερα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Όπου διανυκτέρευσε για να υποβληθεί σήμερα το πρωί σε νέο κύκλο εξετάσεων.