Διακομίζεται στο νοσοκομείο ο Χουάνκαρ - Κινείται νομικά εναντίον του γιατρού ο Παναθηναϊκός
i

© Intime

Διακομίζεται στο νοσοκομείο ο Χουάνκαρ - Κινείται νομικά εναντίον του γιατρού ο Παναθηναϊκός

Γιώργος Σακελλαρίου 22:09 - 22.10.2023 / Ανανεώθηκε: 23:10 - 22.10.2023

Σύμφωνα με τον Παναθηναϊκό, ο Χουάνκαρ ζαλίζεται, δεν ακούει και φεύγει για το νοσοκομείο. Ζητούν έγγραφη γνωμάτευση του γιατρού οι πράσινοι για να κινηθούν νομικά εναντίον του.

Ραγδαίες εξελίξεις στο ντέρμπι του Φαλήρου μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού. Ναι μεν ο διαιτητής του αγώνα, έπειτα από γνωμάτευση του γιατρού, έδωσε εντολή να βγουν οι ομάδες και να ξεκινήσει και πάλι ο αγώνας από το 50', όταν και υπήρξε διακοπή, πλην όμως ο Παναθηναϊκός αρνήθηκε να βγει από τα αποδυτήρια.

Κι αυτό που λένε οι πράσινοι είναι πως ο Χουάνκαρ ζαλίζεται, δεν ακούει και διακομίζεται για το νοσοκομείο. Με τους «πράσινους» να είναι διατεθειμένοι να κινηθούν νομικά εναντίον του γιατρού του αγώνα, ο οποίος φέρεται να έχει πει πως ο Ισπανός μπορεί να παίξει.

Συγκεκριμένα από τον Παναθηναϊκό αναφέρουν ότι «ο Χουάνκαρ ζαλίζεται και δεν ακούει, λόγω της κροτίδας που δέχθηκε. Για το λόγο αυτό μεταφέρεται στο νοσοκομείο». 

Η νέα ανάρτηση του Παναθηναϊκού στο Twitter και ο... χαμός από τον κόσμο: «Τι κάνετε ακόμα στο Καραϊσκάκη;» (pics)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:01 - 22.10.2023

Η νέα ανάρτηση του Παναθηναϊκού στο Twitter και ο... χαμός από τον κόσμο: «Τι κάνετε ακόμα στο Καραϊσκάκη;» (pics)

Με μία νέα ανάρτηση ο Παναθηναϊκός έκανε γνωστό ότι μία ώρα μετά τη διακοπή, οι παίκτες της ομάδας παραμένουν στα αποδυτήρια. Ποια είναι η αντίδραση του κόσμου στα όσα γίνονται στο Καραϊσκάκης.

Οι πράσινοι ισχυρίζονται ότι ο γιατρός του αγώνα άλλαξε την αρχική του γνωμάτευση που ανέφερε ότι ο Ισπανός ποδοσφαιριστής δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί και πλέον αναφέρει ότι ο Χουάνκαρ είναι καλύτερα. Ο Παναθηναϊκός ζητάει εγγράφως τη γνωμάτευση από τον γιατρό του αγώνα, ώστε να κινηθεί νομικά εναντίον του.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός στο Sportal! Live Streaming το post game του ντέρμπι των «αιωνίων» με όλο το ρεπορτάζ από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης»

Κάντε Εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!