Η νέα ανάρτηση του Παναθηναϊκού στο Twitter και ο... χαμός από τον κόσμο: «Τι κάνετε ακόμα στο Καραϊσκάκη;» (pics)

Η νέα ανάρτηση του Παναθηναϊκού στο Twitter και ο... χαμός από τον κόσμο: «Τι κάνετε ακόμα στο Καραϊσκάκη;» (pics)

Sportal newsroom 22:01 - 22.10.2023 / Ανανεώθηκε: 22:18 - 22.10.2023

Με μία νέα ανάρτηση ο Παναθηναϊκός έκανε γνωστό ότι μία ώρα μετά τη διακοπή, οι παίκτες της ομάδας παραμένουν στα αποδυτήρια. Ποια είναι η αντίδραση του κόσμου στα όσα γίνονται στο Καραϊσκάκης.

Το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό παραμένει στον «αέρα» μετά τη διακοπή. Μετά το γκολ των «ερυθρολεύκων», μία κροτίδα έπεσε στο σημείο που έκαναν προθέρμανση οι παίκτες των «πρασίνων», με αποτέλεσμα ο Χουάνκαρ να πέσει στο έδαφος ζαλισμένος.

Μετά από αυτό το περιστατικό η ομάδα του Παναθηναϊκού έφυγε για τα αποδυτήρια, ενώ λίγή ώρα μετά έφυγαν και οι παίκτες του Ολυμπιακού.   

Με μία ανάρτηση η «πράσινη» ΠΑΕ ενημέρωσε πως μία ώρα μετά τη διακοπή οι παίκτες της ομάδας παραμένουν στα αποδυτήρια. «Συμπληρώθηκε μια ώρα από τη διακοπή στο ντέρμπι. Η ομάδα μας παραμένει στα αποδυτήρια…», έγραφε η ανάρτηση. 

Θυμίζουμε ότι η τύχη του ντέρμπι ουσιαστικά εξαρτάται από τον γιατρό του αγώνα. Εφόσον ο τελευταίος κρίνει ότι ο Χουάνκαρ δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί, τότε ο διαιτητής είναι υποχρεωμένος να διακόψει οριστικά το ματς. Εάν ο γιατρός θεωρεί ότι ο παίκτης είναι σε θέση να αγωνιστεί, τότε το ντέρμπι πρέπει να συνεχιστεί. 

Το παιχνίδι ωστόσο έχει περάσει και στα... social media, αφού αρκετός είναι ο κόσμος που έχει σπεύσει να σχολιάσει για το ό,τι έγινε στο Καραϊσκάκης. Οι περισσότεροι εξ αυτών μάλιστα ζητούν από την ομάδα του Παναθηναϊκού να μην κατέβει στον αγωνιστικό χώρο.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός στο Sportal! Live Streaming το post game του ντέρμπι των «αιωνίων» με όλο το ρεπορτάζ από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης»

Κάντε Εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!