Στη Γαλλία πριν δύο εβδομάδες υπήρξε οριστική διακοπή για κροτίδα σε τερματοφύλακα

Στη Γαλλία πριν δύο εβδομάδες υπήρξε οριστική διακοπή για κροτίδα σε τερματοφύλακα

Ιάσονας Τσίλης 21:53 - 22.10.2023 / Ανανεώθηκε: 23:09 - 22.10.2023

Πριν δύο εβδομάδες στην αναμέτρηση Μονπελιέ - Κλερμόν, ο αγώνας διεκόπη οριστικά μετά από κροτίδα στον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων.

Το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, διεκόπη στο 50' με το σκορ στο 1-1 έπειτα από το γκολ του Μαντί Καμαρά, λόγω κροτίδας που έπεσε στον αγωνιστικό χώρο και τραυμάτισε τον Χουάνκαρ.

Η απόφαση για τη συνέχεια του παιχνιδιού στο «Γ. Καραϊσκάκης» ακόμα εκκρεμεί, ωστόσο ένα παρόμοιο περιστατικό έλαβε χώρα στη Γαλλία.

Στην αναμέτρηση Μονπελιέ - Κλερμόν πριν από δύο εβδομάδες , με το σκορ 4-2 υπέρ των γηπεδούχων στο 90', έπεσε κροτίδα στον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, με αποτέλεσμα τρία λεπτά μετά οι παίκτες της Κλερμόν να αποχωρήσουν από τον αγωνιστικό χώρο, τους γηπεδούχους να τους ακολουθούν και το διαιτητή να διακόπτει οριστικά την αναμέτρηση.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός στο Sportal! Live Streaming το pre game του ντέρμπι των «αιωνίων» με όλο το ρεπορτάζ από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης»

Κάντε Εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!