Η πρώτη αντίδραση του Παναθηναϊκού μετά την αποχώρηση για τα αποδυτήρια - Τα «μη βγείτε ξανά» των οπαδών

Η πρώτη αντίδραση του Παναθηναϊκού μετά την αποχώρηση για τα αποδυτήρια - Τα «μη βγείτε ξανά» των οπαδών

Sportal newsroom 21:01 - 22.10.2023 / Ανανεώθηκε: 21:06 - 22.10.2023

Δείτε τι ανέφερε ο Παναθηναϊκός στον λογαριασμό του στο Twitter λίγο μετά την αποχώρηση της ομάδας.

Στο 50ο λεπτό του ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός και μόλις λίγα λεπτά μετά την ισοφάριση του Καμαρά σε 1-1, έπεσαν κροτίδες προς τους παίκτες των πράσινων που έκαναν προθέρμανση.

Αποτέλεσμα; Να πέσει στο έδαφος ο Χουάνκαρ και να αποχωρήσει από το γήπεδο με φορείο για τα αποδυτήρια. Μαζί με τον Ισπανό αποχώρησε και όλη η ομάδα του Παναθηναϊκού, ενώ και ο Ιταλός διαιτητής Μαρέσκα έδωσε εντολή στους βοηθούς του να αποχωρήσουν.

Αυτή τη στιγμή κι ενώ έχουν περάσει περίπου 10 λεπτά, ο Παναθηναϊκός παραμένει στα αποδυτήρια, χωρίς να έχει προκύψει κάποια πληροφορία για το τι μέλλει γενέσθαι.

Η πρώτη αντίδραση των πράσινων πάντως ήρθε μέσω Twitter. Στον επίσημο λογαριασμό της ομάδας αναφέρθηκε αυτό: «50' Κροτίδα πέφτει στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας που προθερμαίνονται. Ο Χουάνκαρ βρίσκεται στο έδαφος τραυματισμένος. Διακοπή στον αγώνα. Η ομάδα μας αποσύρεται στα αποδυτήρια»

Καραλής για τα επεισόδια στην Τρίπολη: «Μήπως ήρθε η ώρα να απαιτήσουμε και καλύτερη αστυνομία;»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

18:55 - 22.10.2023

Καραλής για τα επεισόδια στην Τρίπολη: «Μήπως ήρθε η ώρα να απαιτήσουμε και καλύτερη αστυνομία;»

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΑΕΚ, Γιάννης Καραλής, έκανε μία ανάρτηση στα social media για όσα έγιναν στην Τρίπολη πριν -αλλά και στο ημίχρονο- του Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΚ.

Την ίδια ώρα κάτω από το ποστάρισμα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεκάδες μηνύματα οπαδών του τριφυλλιού που καλούν την ομάδα να μη βγει ξανά από τα αποδυτήρια και να αποχωρήσει από το Καραϊσκάκης.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός στο Sportal! Live Streaming το post game του ντέρμπι των «αιωνίων» με όλο το ρεπορτάζ από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης»

Κάντε Εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!