Αντίπαλοι Παναθηναϊκού: Η Ρεν γνώρισε την ήττα από τη Λοριάν πριν τη Λεωφόρο

Λοριάν - Ρεν

i

© PrtScr

Αντίπαλοι Παναθηναϊκού: Η Ρεν γνώρισε την ήττα από τη Λοριάν πριν τη Λεωφόρο

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 15:57 - 22.10.2023 / Ανανεώθηκε: 16:02 - 22.10.2023

Η Ρεν γνώρισε τη δεύτερη διαδοχική ήττα στο πρωτάθλημα, αυτήν τη φορά από τη Λοριάν (2-1) και πλέον ετοιμάζεται για την ευρωπαϊκή μάχη με τον Παναθηναϊκό.

Η Ρεν είναι έτοιμη να έρθει στη Λεωφόρο με τη χειρότερη δυνατή ψυχολογία!

Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού γνώρισε την εκτός έδρας ήττα από τη Λοριάν (2-1), στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Ligue 1.

Με το... καλημέρα στην αναμέτρηση, η Ρεν έμεινε πίσω στο σκορ. Μόλις στο 3ο λεπτό ο Ομάρι έστειλε άθελά του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του κι έτσι χάρισε το προβάδισμα στους γηπεδούχους (1-0).

Στη συνέχεια η αντίπαλος του Παναθηναϊκού έδειξε αντίδραση και φάνηκε να μην επηρεάζεται από το αρχικό «σοκ». Στο 21ο λεπτό, η πίεση της Ρεν απέδωσε... καρπούς και ο Μπλας έφερε το ματς στα ίσα (1-1).

Στα εναπομείναντα λεπτά μέχρι τη λήξη του πρώτου μέρους, οι φιλοξενούμενοι είχαν την υπεροχή κι έψαξαν την ολική ανατροπή, ωστόσο κόντρα στη ροή του ματς δέχτηκαν γκολ. Συγκεκριμένα στο 45+2, ο Τουρέ πήρε το ριμπάουντ κι εκτέλεσε υποδειγματικά για το 2-1.

Στην επανάληψη η Ρεν ήταν αυτή που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, ωστόσο το πολυπόθητο γκολ της ισοφάρισης δεν ήρθε ποτέ. Η Λοριάν κράτησε μέχρι το τελικό σφύριγμα το προβάδισμά της (2-1) κι έτσι πανηγύρισε μία σπουδαία νίκη. 

Τέλος, να θυμίσουμε πως η Ρεν πλέον μπροστά της έχει το εμπόδιο του Παναθηναϊκού. Την ερχόμενη Πέμπτη (26/10, 22:00), η ομάδα της Γαλλίας θα ταξιδέψει στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει το «τριφύλλι» στη Λεωφόρο, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Europa League.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 9ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ LIGUE 1

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: H μαραθώνια παραγωγή του Sportal για το ντέρμπι «αιωνίων»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:06 - 22.10.2023

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: H μαραθώνια παραγωγή του Sportal για το ντέρμπι «αιωνίων»

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός κοντράρονται στο «Γ. Καραϊσκάκης» (22/10, 19:30) για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Super League και το Sportal μέσα από μία μαραθώνια παραγωγή θα καλύψει τα πάντα γύρω από το ντέρμπι των «αιωνίων».

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (10ΗΣ) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ