Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: H μαραθώνια παραγωγή του Sportal για το ντέρμπι «αιωνίων»

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

i

© Intime

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: H μαραθώνια παραγωγή του Sportal για το ντέρμπι «αιωνίων»

Sportal newsroom 13:06 - 22.10.2023 / Ανανεώθηκε: 16:54 - 22.10.2023

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός κοντράρονται στο «Γ. Καραϊσκάκης» (22/10, 19:30) για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Super League και το Sportal μέσα από μία μαραθώνια παραγωγή θα καλύψει τα πάντα γύρω από το ντέρμπι των «αιωνίων».

Λίγες ώρες έχουν απομείνει για το σπουδαιότερο παιχνίδι του ελληνικού ποδοσφαίρου!

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα αναμετρηθούν στο «Γ. Καραϊσκάκης» (22/10, 19:30) για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Super League και σε ένα ντέρμπι με έπαθλο την κορυφή στον βαθμολογικό πίνακα.

Μέσα από μία μαραθώνια παραγωγή, το Sportal θα καλύψει και θα σας μεταφέρει τα πάντα γύρω από το ντέρμπι των «αιωνίων». 

Από πολύ νωρίς, οι ρεπόρτερ του Sportal, Διονύσης Βερβελές, Μπάμπης Τσιμπίδας, Γιώργος Σακελλαρίου και ο Τζιοβάνι Ζάκκαρη θα βρίσκονται στο «Γ. Καραϊσκάκης», για να μεταφέρουν όλο το κλίμα του ντέρμπι με εικόνα και ήχο.

Στις 18:00, θα υπάρχει ζωντανά από το στούντιο το pre game με παρουσιαστές τους Γιώργο Περπερίδη και Βασίλη Μοιρώτσο, ενώ κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης μπορείτε να ενημερώνεστε μέσα από το live του Sportal.

Μετά τη λήξη του ντέρμπι σειρά θα πάρει η εκπομπή Sportal Sunday Live, με ζωντανές συνδέσεις από το Φάληρο, συνεντεύξεις Τύπου και όλο το τρίτο ημίχρονο από την σπουδαία αναμέτρηση. 

Μείνετε συντονισμένοι στο Sportal για να μη χάσετε λεπτό από το ντέρμπι των «αιωνίων!

Από το ξύλο με τις πατερίτσες στο ντέρμπι της Ριζούπολης: Τα Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός που έμειναν στην ιστορία (vids)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

09:21 - 22.10.2023

Από το ξύλο με τις πατερίτσες στο ντέρμπι της Ριζούπολης: Τα Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός που έμειναν στην ιστορία (vids)

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στην έδρα του, με το ματς της 8ης αγωνιστικής να είναι αυτό που ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα της Super League. Δύο ομάδες με μεγάλη αντιπαλότητα, οι οποίες έχουν χαρίσει αξέχαστες στιγμές στους οπαδούς τους.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός στο Sportal! Live Streaming το pre game του ντέρμπι των «αιωνίων» με όλο το ρεπορτάζ από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης»

Κάντε Εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!