Πρώτο θέμα στο εξωτερικό η διακοπή στο Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: «Χαοτικές σκηνές, το πιο τρελό ντέρμπι της Ευρώπης...»

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

i

© Intime

Πρώτο θέμα στο εξωτερικό η διακοπή στο Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: «Χαοτικές σκηνές, το πιο τρελό ντέρμπι της Ευρώπης...»

Κώστας Τόπας 08:28 - 23.10.2023 / Ανανεώθηκε: 08:36 - 23.10.2023

Πρώτο θέμα στα Μέσα του εξωτερικού είναι η διακοπή του ντέρμπι στο Φάληρο, μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού.

Το μεγάλο ντέρμπι της Stoiximan Super League στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ολοκληρώθηκε άδοξα λίγο μετά τις 23:00, κι αφού είχαν περάσει σχεδόν δύο ώρες από την διακοπή του στο 53ο λεπτό. Μια διακοπή που προήλθε από τον τραυματισμό του Χουάνκαρ από κροτίδα και παρόλο που ο γιατρός του αγώνα έκρινε ότι ο Ισπανός μπακ εξωτερικά δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα, ο Παναθηναϊκός επέμενε ότι ο Ισπανός μπακ έπρεπε να μεταφερθεί για περαιτέρω εξετάσεις στο νοσοκομείο.

Ωστόσο παραμένει άγνωστο εάν οι «πράσινοι» αποχώρησαν από τον αγωνιστικό χώρο με δική τους υπαιτιότητα. Αν αποδειχθεί κάτι τέτοιο τότε ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει από αφαίρεση βαθμών μέχρι και πρόστιμο. Τα όσα διαδραματίστηκαν πάντως την Κυριακή (22/10) στο Φάληρο έγιναν πρώτο θέμα στα Μέσα του εξωτερικού.

Η «Marca» σε δημοσίευμά της αναφέρει ότι: «Το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, ένα από τα ντέρμπι της Αθήνας, έχει διακοπεί στο δεύτερο ημίχρονο λόγω διαμάχης κατά την οποία ο Ισπανός παίκτης του Παναθηναϊκού, Χουάνκαρ, χτυπήθηκε από κροτίδα».

Η επίσης ισπανική «Mundo Deportivo» τονίζει ότι: «Το ελληνικό κλάσικο διεκόπη μετά από έκρηξη κροτίδας στο Ισπανό Χουάνκαρ».

Η «Sport» από την πλευρά της αναφέρει: «Το ελληνικό κλασικό ανεστάλη λόγω εκτόξευσης κροτίδων! Ένας Ισπανός έπρεπε να απομακρυνθεί με φορείο....»

Θέμα και στην Αγγλία έγινε η διακοπή με την «Dailystar» να λέει σε δημοσίευμά της: «Σφοδρή σύγκρουση ντέρμπι διακόπηκε καθώς παίκτης χτυπήθηκε από κροτίδα σε χαοτικές σκηνές»

Η πορτογαλική «A Bola» αναφέρει: «Κλασικό ελληνικό ντέρμπι σε διακοπή παίκτης χτυπήθηκε από κροτίδα»

Στο ίδιο μήκος κύματος κυμαίνεται και η «Record»: «Παίκτης του Παναθηναϊκού χτυπήθηκε από κροτίδα και αναστέλλεται το κλασικό με τον Ολυμπιακό. Ο Χουάνκαρ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και οι υπόλοιποι παίκτες του Παναθηναϊκού αρνήθηκαν να συνεχίσουν στο γήπεδο».

Η γαλλική «RMC» από την πλευρά της αναφέρει: «Ο αγώνας της όγδοης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού διεκόπη το απόγευμα της Κυριακής όταν ο Ισπανός παίκτης Χουανκάρ χτυπήθηκε από βλήμα την ώρα που έκανε ζέσταμα στο πλάι του γηπέδου. Τον έβγαλαν με φορείο αλλά δεν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο».

Τέλος, η γαλλική «Equipe» υπογραμμίζει ότι: «Το ντέρμπι μεταξύ του πρωτοπόρου του ελληνικού πρωταθλήματος Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού (3ος) διεκόπη την Κυριακή στο 50ο λεπτό του αγώνα μετά από έκρηξη κροτίδας κοντά σε παίκτη. Ο αναπληρωματικός του Παναθηναϊκού, Χουάνκαρ, έκανε ζέσταμα κατά μήκος της γραμμής αφής όταν εκτοξεύτηκε το βλήμα. Ο Ισπανός κατέρρευσε στην άκρη του γηπέδου και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με φορείο πριν μεταφερθεί στο νοσοκομείο».

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός στο Sportal! Live Streaming το post game του ντέρμπι των «αιωνίων» με όλο το ρεπορτάζ από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης»

Κάντε Εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!