Ο ΠΑΟΚ έδωσε δημόσια «respect» σε αμυντικό του Ατρόμητου (vid)

Η φάση του 2-0

i

© Intime

Ο ΠΑΟΚ έδωσε δημόσια «respect» σε αμυντικό του Ατρόμητου (vid)

Ο ΠΑΟΚ ανέβασε στο twitter το δεύτερο γκολ του Οζντόεφ κόντρα στον Ατρόμητο, ενώ δεν παρέλειψε να δώσει συγχαρητήρια στον αντίπαλο αμυντικό για την... υπερπροσπάθεια.

Ο ΠΑΟΚ είχε εύκολο έργο κόντρα στον Ατρόμητο, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Ο Δικέφαλος υποδέχτηκε τους Περιστεριώτες στην Τούμπα και πήρε τη νίκη με 2-0, έχοντας τον Μαγκόμεντ Οζντόεφ σε τρομερά κέφια. Ο Ρώσος μέσος βρήκε δίχτυα δύο φορές, πέτυχε τα πρώτα του τέρματα με την «ασπρόμαυρη» φανέλα κι έτσι έγινε ο απόλυτος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης.

Στο 43ο λεπτό, ο Ντεσπόντοφ εκτέλεσε το κόρνερ και ο Οζντόεφ με δυνατή κεφαλιά έκανε το 1-0, το οποίο ήταν και το σκορ με το οποίο πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης, ο Τάισον έφτασε μία ανάσα από το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ, ωστόσο ο Ιμερέκοφ είχε άλλη... άποψη. Ο αμυντικός του Ατρόμητου έκοψε εντυπωσιακά την μπάλα πάνω στη γραμμή κι «έσωσε» τους φιλοξενούμενους για λίγα μόλις δευτερόλεπτα, καθώς στη συνέχεια ο Οζντόεφ πήρε το ριμπάουντ και με ένα όμορφο γυριστό ψαλιδάκι διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Πριν λίγες ώρες, ο «Δικέφαλος του Βορρά» ξεχώρισε μέσω των social media τη φάση του δεύτερου γκολ, ενώ δεν παρέλειψε να δώσει «respect» στον αντίπαλο ποδοσφαιριστή, ο οποίος μας χάρισε μία εκπληκτική ενέργεια.

Αντίπαλοι ΑΕΚ: Ο Άγιαξ τελείωσε τον Μορίς Στάιν - Αναλαμβάνει πρώην άσος του ΠΑΟΚ!
EUROPA LEAGUE

19:52 - 23.10.2023

Αντίπαλοι ΑΕΚ: Ο Άγιαξ τελείωσε τον Μορίς Στάιν - Αναλαμβάνει πρώην άσος του ΠΑΟΚ!

Ο Μορίς Στάιν, όπως αναμενόταν, αποχωρεί από τον Άγιαξ και δεν θα τον συναντήσει η ΑΕΚ στο δεύτερο ματς στο Άμστερνταμ. Νέος τεχνικός, ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ Χέντβιγκες Μαντούρο.

«Εξαιρετική ομαδική ενέργεια, μεγάλο κόψιμο του αμυντικού του Ατρόμητου στη γραμμή (respect) και για φινάλε ψαλιδάκι από τον Οζντόεφ», ανέφερε χαρακτηριστικά η «ασπρόμαυρη ΠΑΕ.