Γιατρός του ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: «Η απόφαση ήταν να φύγει ο Γκαρθία σε ιδιωτικό νοσοκομείο - Ο Χουάνκαρ δεν άκουγε»

Όσκαρ Γκαρθία

i

© Intime

Γιατρός του ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: «Η απόφαση ήταν να φύγει ο Γκαρθία σε ιδιωτικό νοσοκομείο - Ο Χουάνκαρ δεν άκουγε»

Sportal newsroom 10:34 - 24.10.2023

Ο γιατρός του «περιβόητου» ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός το 2018 μίλησε για τα όσα συνέβησαν στην Τούμπα, ενώ δεν παρέλειψε να συγκρίνει τον τραυματισμό του Γκαρθία με αυτόν του Χουάνκαρ.

Τα όσα συνέβησαν στο Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός με τη ρίψη της κροτίδας και τον τραυματισμό του Χουάνκαρ, απασχόλησαν έντονα την επικαιρότητα, ενώ παράλληλα θύμισε σε πολλούς τον τραυματισμό του Όσκαρ Γκαρθία λίγο πριν τη σέντρα στην Τούμπα για το ματς του ΠΑΟΚ κόντρα στους Πειραιώτες το 2018.

Με αφορμή τη διακοπή στο ντέρμπι των «αιωνίων», ο γιατρός του «περιβόητου» ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός, Γιάννης Ουσαντζόπουλος, μίλησε στο Metropolis 95.5 για αυτούς τους δύο τραυματισμούς κι όχι μόνο.

Μεταξύ άλλων ανέφερε:

Για τη σύγκριση του περιστατικού του 2018 με το χθεσινό στο Φάληρο: «Έχει πολλές διαφορές σε σχέση με όσα ζήσαμε το 2018. Η πρώτη βασική διαφορά είναι πως δεν υπήρχε πρακτικά επαφή αντικειμένου με τον παίκτη του Παναθηναϊκού ενώ στην Τούμπα υπήρξε. Το 2018 ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν είχε αστάθεια και έφτασε με τη συνοδεία τη δική μου έφτασε στο ιατρείο και δεν με άφηναν στην αρχή να τον εξετάσω γιατί φορούσα το μπουφάν που είχε το σήμα του ΠΑΟΚ. Η διαπίστευση η δική μου είχε φωτογραφία με το σήμα του ΠΑΟΚ άρα δεν είχαν δικαίωμα να μου αρνηθούν να μπω στα αποδυτήρια.

Όταν μπήκα και τον εξέτασα είχε κλινικές διαφορές, με άκουγε και συνεργαζόταν στην προσπάθεια της κλινικής εξέτασης, η οποία δεν αποκάλυψε κάποια διαταραχή. Η απόφαση της φιλοξενούμενης ομάδας ήταν να φύγει με ιδιωτικό μέσο σε ιδιωτικό νοσοκομείο. Ήταν μια στιγμή για να αναθεωρηθούν τρύπες και σημεία των κανονισμών που υπήρχαν για να αποφύγει κάποιος την τιμωρία. 

Εγώ ρωτήθηκα από τον Αρετόπουλο και του απάντησα πως δύναται να συμμετέχει στις διαδικασίες του αγώνα. Δεν αμφισβητήθηκε ποτέ η γνωμάτευση που έκανα για τον προπονητή του Ολυμπιακού και απλά βασίστηκαν στην απόφαση του διαιτητή να μην γίνει ο αγώνας. Ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού έφυγε με φορείο και δεν άκουγε. Ο Χουάνκαρ έφυγε με το ασθενοφόρο και πήγε σε δημόσιο νοσοκομείο».

Υπήρχε ασθενοφόρο στο Καραϊσκάκης - Είχε πάρει φίλαθλο που λιποθύμησε
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:55 - 23.10.2023

Υπήρχε ασθενοφόρο στο Καραϊσκάκης - Είχε πάρει φίλαθλο που λιποθύμησε

Όπως επιβεβαίωσε ο γιατρός του ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, υπήρχε ασθενοφόρο στο Καραϊσκάκης, κάτι που «ακυρώνει» τα όσα ειπώθηκαν πως δεν υπήρχε στο γήπεδο, με αποτέλεσμα να αργήσει ο Χουάνκαρ να αποχωρήσει.

«Στην Ολλανδία διεκόπη δύο φορές χθες το παιχνίδι του Αγιαξ. Εμείς γιατί να μην διακόπτουμε τον αγώνα όταν πέφτει όχι κροτίδα αλλά μισή χαρτοπετσέτα», τόνισε στο τέλος.