Υπήρχε ασθενοφόρο στο Καραϊσκάκης - Είχε πάρει φίλαθλο που λιποθύμησε
i

©intime

Υπήρχε ασθενοφόρο στο Καραϊσκάκης - Είχε πάρει φίλαθλο που λιποθύμησε

Sportal newsroom 22:55 - 23.10.2023 / Ανανεώθηκε: 22:59 - 23.10.2023

Όπως επιβεβαίωσε ο γιατρός του ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, υπήρχε ασθενοφόρο στο Καραϊσκάκης, κάτι που «ακυρώνει» τα όσα ειπώθηκαν πως δεν υπήρχε στο γήπεδο, με αποτέλεσμα να αργήσει ο Χουάνκαρ να αποχωρήσει.

Μία μέρα μετά το ντέρμπι μεταξύ του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό, ο διαιτητής του αγώνα, Χρήστος Γώγος, παραμένει στο προσκήνιο. Μιλώντας στην εκπομπή «Η Δίκη στο OPEN», ανέφερε πως υπήρχε ασθενοφόρο στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», αλλά είχε πάρει έναν φίλαθλο από τη Θύρα 7 που είχε λιποθυμήσει. 

Κάπως έτσι διαψεύδει τα όσα ειπώθηκαν για την απουσία ασθενοφόρου από το γήπεδο. Αφού όπως τόνισε «Προβλέπεται από τον Νόμο να υπάρχει ασθενοφόρο, αλλιώς δεν ξεκινάει παιχνίδι». Ο λόγος λοιπόν που καθυστέρησε ο Χουάνκαρ να πάει στο νοσοκομείο είναι αυτός, γιατί αναγκάστηκε να έρθει άλλο. 

«Εγώ παρακίνησα να έρθει στο νοσοκομείο το δικό μου (Ασκληπιείο). Ο Ολυμπιακός ήθελε το Metropolitan και ο Παναθηναϊκός να τον πάει στο ΥΓΕΙΑ. Υπάρχει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που διακομίζει σε δημόσια νοσοκομεία. Δεν προβλέπεται από τον Νόμο. Βεβαίως υπήρχε ασθενοφόρο πήρε άλλον ασθενή από τη Θύρα 7 που είχε λιποθυμήσει», ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του Χρήστου Γώγου. 

Την ίδια ώρα ο γιατρός του ντέρμπι αναφέρθηκε και στις απειλές που δέχεται από χθες (22/10), λέγοντας πως δεν είναι δυνατόν να τον φυλάνε αστυνομικοί λες και είναι Πρωθυπουργός. 

«Bullying έχω στο τηλέφωνό μου, στα παιδιά μου και απειλές για τη ζωή μου. Δεν μπορεί να με φυλάνε αστυνομικοί λες και είμαι ο Πρωθυπουργός ή ο μεγάλος εγκληματίας. Είναι απαράδεκτο. Είναι καταγεγραμμένα τα μηνύματα. Τα έδειξα τα μηνύματα στην εισαγγελέα. Εξετάζεται η εκπομπή - που προκάλεσε αυτό το μένος εναντίον μου που έδωσε στην εικόνα το τηλέφωνό μου και το πήρε όλη η Ελλάδα. Έχω 8.000 κλήσεις στο κινητό μου. Πάνω από 3.000 μηνύματα που βρίζουν. Δεν πειράζει που βρίζουν εμένα. Βρίζουν όμως μέχρι και τη πεθαμένη μάνα μου και φοβάται η κόρη μου και ο γιος μου», ανέφερε.