Ο Άγιαξ δεν έχει ξεχάσει τον Κοτάρσκι

Ντομινίκ Κοτάρσκι

i

© Intime

Ο Άγιαξ δεν έχει ξεχάσει τον Κοτάρσκι

Ο Ντομινίκ Κοτάρσκι είναι μια από τις σταθερές του ΠΑΟΚ, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν κάνει κλικ και σε άλλους συλλόγους στο εξωτερικό.

O Ντομινίκ Κοτάρσκι έχει κλειδώσει την παραμονή του στην Τούμπα καθώς η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πριν μερικές ημέρες ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον 23χρονο τερματοφύλακα για συμβόλαιο έως το 2028. 

Σαφώς μέσω αυτού αυξήθηκαν αρκετά και οι αποδοχές του ταλαντούχου κίπερ, ενώ σε αυτό δεν τοποθετήθηκε ρήτρα, προκειμένου σε περίπτωση που έρθει κάποια πρόταση, ο ΠΑΟΚ να έχει τον πρώτο λόγο στη διαπραγμάτευση.

Πάντως, τον κίπερ του ΠΑΟΚ τον τσεκάρουν αρκετές ομάδες και μια από αυτές είναι και ο σύλλογος στον οποίο και εκπαιδεύτηκε. Ο λόγος σαφώς γίνεται για τον Άγιαξ, που δεν έχει σταματήσει να τσεκάρει τι κάνει ο Κοτάρσκι στον Δικέφαλο, καθώς δεν τον θεωρεί καμένο χαρτί. 

Άλλωστε, οι «ασπρόμαυροι» κατάφεραν να τον κάνουν δικό τους με έξυπνο τρόπο και… κάτω από τη μύτη του Άγιαξ, έχοντας φυσικά ως σύμμαχο την Γκόριτσα. Οι Ολλανδοί λοιπόν παρακολουθούν στενά την εξέλιξη του 23χρονου Κροάτη τερματοφύλακα.

Σαφώς ο «Αίαντας» δεν είναι ο μόνος σύλλογος που τσεκάρει τον Κοτάρσκι, αλλά αυτό έχει ενδιαφέρον, καθώς πρόκειται για την πρώην ομάδα του ουσιαστικά. Όσον αφορά το κομμάτι εθνικής, ο Ζλάτκο Ντάλιτς έχει εξηγήσει στο περιβάλλον του ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, πως αν συνεχίσει έτσι τότε θα έχει μια θέση στην τριάδα των πορτιέρε που θα βρεθεί στα γήπεδα του EURO 2024.