Με 23 παίκτες στο Αμπερντίν ο ΠΑΟΚ - Εκτός ο Μάρκος Αντόνιο

Παίκτες ΠΑΟΚ

i

© intime

Με 23 παίκτες στο Αμπερντίν ο ΠΑΟΚ - Εκτός ο Μάρκος Αντόνιο

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 15:04 - 24.10.2023 / Ανανεώθηκε: 15:10 - 24.10.2023

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του στην Ελλάδα και ο Ράζβαν Λουτσέσκου γνωστοποίησε την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Σκωτία για το ματς με την Αμπερντίν (26/10, 22:00).

Μετά τις νίκες κόντρα σε Ελσίνκι και Άιντραχτ Φρανκφούρτης στις πρώτες δύο αγωνιστικές των ομίλων του Conference League, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην κορυφή και πλέον έχει μπροστά του ακόμη έναν ευρωπαϊκό «τελικό» απέναντι στην Αμπερντίν, την ερχόμενη Πέμπτη (26/10, 22:00).

Ο Δικέφαλος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του στην Ελλάδα, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να ανακοινώνει την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Σκωτία για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Εκτός έμεινε ο ανέτοιμος Μάρκος Αντόνιο αλλά και ο τιμωρημένος Μεϊτέ.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ: 

Ήρθε η ώρα για ένα ακόμα ευρωπαϊκό βράδυ. Ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στη Σκωτία για να αντιμετωπίσει την Αμπερντίν, με μοναδικό στόχο την τρίτη συνεχόμενη νίκη στην φάση των ομίλων του UEFA Europa Conference League 2023-24, ώστε να κάνει ένα ακόμα αποφασιστικό βήμα πρόκρισης.

H προπόνηση της Τρίτης (24.10) ξεκίνησε με προθέρμανση και παιχνίδι κατοχής, ενώ ακολούθησε δουλειά στο τακτικό κομμάτι, με έμφαση στην ανάπτυξη και ειδικό πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις.

O Ράζβαν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Σουαλιό Μεϊτέ , καθώς και στους Φιλίπε Σοάρες και Μάρκος Αντόνιο . Ο Βραζιλιάνος έκανε μέρος της προπόνησης με την ομάδα και στη συνέχεια δούλεψε ατομικά, ενώ ο Πορτογάλος έκανε ατομικό υψηλής έντασης στο γήπεδο.

Οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι:

Ζίβκοβιτς, Κοτάρσκι, Ταλιχμανίδης, Λύρατζης, Βιεϊρίνια, Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Μιχαηλίδης, Κουλιεράκης , Μπάμπα, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Βρακάς, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Τζίμας, Σαμάτα .