Λουτσέσκου: «Nτροπή στον Σένκεφελντ» - Ο λόγος που ο Ρουμάνος ήταν εξαγριωμένος με τον αμυντικό του Παναθηναϊκού (vid)

Ράζβαν Λουτσέσκου

i

© Intime

Λουτσέσκου: «Nτροπή στον Σένκεφελντ» - Ο λόγος που ο Ρουμάνος ήταν εξαγριωμένος με τον αμυντικό του Παναθηναϊκού (vid)

Sportal newsroom 13:48 - 02.10.2023 / Ανανεώθηκε: 13:55 - 02.10.2023

O Ραζβάν Λουτσέσκου ήταν έξαλλος μετά την λήξη του ντέρμπι στη Λεωφόρο μεταξύ Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ, γεγονός που φάνηκε τόσο στις δηλώσεις που παραχώρησε, αλλά και από την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο, όπου είχε μια διαμάχη με τον Μπαρτ Σένκεφελντ.

O Λουτσέσκου είδε την ομάδα του να «χάνει» τη νίκη μέσα από τα χέρια της στο ντέρμπι απέναντι στον Παναθηναϊκό και να φεύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας από τη Λεωφόρο. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να διαχειριστεί αυτό που συνέβη και με τη λήξη εισέβαλλε στον αγωνιστικό χώρο, όπου μεταξύ άλλων στράφηκε εναντίον του αρχηγού των «πράσινων», του Μπαρτ Σένκεφελντ.

Μάλιστα, αναφέρθηκε σε αυτό το περιστατικό και στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε, εξηγώντας τον λόγο που τον οδήγησε σε αυτή τη συμπεριφορά. Το περιστατικό ξεκίνησε όταν ο αμυντικός του «τριφυλλιού» απευθύνθηκε στον Ρουμάνο και μετά ακολούθησε η παρέμβαση του Γιοβάνοβιτς. Σε αυτό αναφέρθηκε και στη συνέντευξη τύπου:

Όσα είπε για το περιστατικό, στο διάστημα 25:35-27:35

«Η κουβέντα που κάναμε είχε να κάνει με την συμπεριφορά του Σένκεφελντ, ο οποίος γύρισε προς το μέρος μου στο τέλος της αναμέτρησης και μου είπε γιατί θέλω να παραπονεθώ στο διαιτητή αφού μας διέλυσαν. Είναι ποδοσφαιριστής και αρχηγός και πρέπει να κοιτάει την ομάδα και τους παίκτες του. Ήθελα να του πω αυτά τα πράγματα. Είναι ντροπή να είσαι αρχηγός και να συμπεριφέρεσαι με αυτόν τον τρόπο στους αξιωματούχους».