Λουτσέσκου: «Ο Αλμέιδα έδωσε την ελπίδα στην ΑΕΚ ότι μπορούν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα»
i

Αλμέιδα - Λουτσέσκου / ©intime

Λουτσέσκου: «Ο Αλμέιδα έδωσε την ελπίδα στην ΑΕΚ ότι μπορούν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα»

Sportal newsroom 12:31 - 19.02.2023 / Ανανεώθηκε: 12:35 - 19.02.2023

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Ράζβαν Λουτσέσκου για τον προπονητή της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα, λέγοντας ότι έκανε τους πάντες στην «ένωση» να πιστέψουν, ότι πάνε για πρωτάθλημα.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα την ΑΕΚ (Κυριακής 19/2, 20:30), με στόχο τη νίκη που θα τον κρατήσει ζωντανό στη μάχη του τίτλου. Στο ματς του πρώτου γύρου η «ένωση» είχε κερδίσει την ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου 2-0 στην «OPAP Arena» και η ομάδα της Θεσσαλονίκης θέλει να πάρει την εκδίκησή της. 

Ο Αργεντινός τεχνικός της ΑΕΚ πριν από λίγες ημέρες είχε αναφερθεί στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, κάνοντας λόγο και στον Ρουμάνο προπονητή του «δικεφάλου», για τον οποίο είχε μιλήσει με τα καλύτερα λόγια: «Ο ΠΑΟΚ είναι μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Είναι μια ομάδα που έχει καλή λειτουργία, έχει ένα καλό και όμορφο στυλ ποδοσφαίρου, σέβομαι τον αντίπαλο όπως κάνουμε με όλους τους αντιπάλους. Έχουν ένθερμους οπαδούς, έναν εξαιρετικό προπονητή, εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές, πολλούς νεαρούς παίκτες, κάτι παρόμοιο διαθέτουμε και εμείς», ήταν τα λόγια του Αλμέιδα.

Έτσι ο Ράζβαν Λουτσέσκου απάντησε στα καλά λόγια του Αλμέιδα και τον αποθέωσε, τονίζοντας ότι έκανε τους πάντες στην «ένωση» να πιστέψουν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος: «Αντιμετωπίζουμε μια ποιοτική ομάδα με φανταστικό προπονητή, όπως είναι ο Ματίας Αλμέιδα. Έχει κατορθώσει να δώσει ένα συγκεκριμένο στυλ στην ομάδα της ΑΕΚ, κάτι που φαίνεται μέσα από τη δουλειά και τα αποτελέσματα στο γήπεδο. Επίσης, έχει καταφέρει να δώσει στην ΑΕΚ την ελπίδα ότι μπορούν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα. Όλα αυτά κάνουν τη μεταξύ μας αναμέτρηση πολύ ενδιαφέρουσα και για τις δύο ομάδες», ήταν τα λόγια του Ρουμάνου στα κανάλια της NOVA.