Πρόεδρος Ραπίντ Βουκουρεστίου: «Θα προσπαθήσουμε να φέρουμε τον Ράζβαν Λουτσέσκου»

Ράζβαν Λουτσέσκου

i

© Intime

Πρόεδρος Ραπίντ Βουκουρεστίου: «Θα προσπαθήσουμε να φέρουμε τον Ράζβαν Λουτσέσκου»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 08:40 - 19.01.2024 / Ανανεώθηκε: 08:46 - 19.01.2024

Ο ισχυρός άνδρας της Ραπίντ Βουκουρεστίου αναφέρθηκε στον προπονητή του ΠΑΟΚ, Ράζβαν Λουτσέσκου.

Στα μάτια του Ράζβαν Λουτσέσκου βλέπουν τον «αναμορφωτή» της Ραπίντ Βουκουρεστίου οι ιθύνοντες του συλλόγου. Συγκεκριμένα, ο ισχυρός άνδρας της ρουμάνικης ομάδας, Νταν Σούτσου, μίλησε σε ΜΜΕ της χώρας του και μεταξύ άλλων στάθηκε στην περίπτωση του τεχνικού του ΠΑΟΚ

«Η Ραπίντ θα γίνει η πιο σεβαστή ομάδα στη Ρουμανία και θα κάνουμε τα πάντα για αυτό. Αν ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι αυτό που χρειαζόμαστε θα προσπαθήσουμε να τον φέρουμε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο μεγαλομέτοχος. 

Τη δεδομένη χρονική στιγμή, η Ραπίντ βρίσκεται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα στο πρωτάθλημα με 33 πόντους και στο -11 από την πρωτοπόρο Στεάουα

Να θυμίσουμε πως ανήμερα των Χριστουγέννων, ΠΑΟΚ και Ράζβαν Λουτσέσκου έδωσαν τα χέρια για την επέκταση του συμβολαίου του Ρουμάνου προπονητή. Τις τελευταίες εβδομάδες είχε πέσει στο τραπέζι η ανανέωση του συμβολαίου κι μέσα στις γιορτές οι δύο πλευρές έφτασαν σε οριστική συμφωνία. 

Από 'κει και πέρα, οι λεπτομέρειες θα τακτοποιηθούν από τους αρμόδιους και το νέο συμβόλαιο του Ράζβαν Λουτσέσκου με τον Δικέφαλο του βορρά θα υπογραφεί το επόμενο χρονικό διάστημα. 

Ο Λουτσέσκου έχει υπάρξει στον πάγκο του ΠΑΟΚ σε 230 παιχνίδια συνολικά στις δύο θητείες του σε όλες τις διοργανώσεις.