ΠΑΟΚ και Λουτσέσκου συμφώνησαν για νέο συμβόλαιο!

Ράζβαν Λουτσέσκου

i

© Intime

ΠΑΟΚ και Λουτσέσκου συμφώνησαν για νέο συμβόλαιο!

Μάνος Τσαλγατίδης 17:41 - 25.12.2023 / Ανανεώθηκε: 17:58 - 25.12.2023

ΠΑΟΚ και Ράζβαν Λουτσέσκου έδωσαν τα χέρια για την επέκταση του συμβολαίου του Ρουμάνου προπονητή. Υπογραφές θα πέσουν μέσα στις επόμενες ημέρες...

Ο Άγιος Βασίλης ήρθε λίγο νωρίτερα απ' ότι φαίνεται για τους φίλους του ΠΑΟΚ. Και το δώρο του δεν θα μπορούσαν να ήταν άλλο από το να κρατήσει τον Ράζβαν Λουτσέσκου για πάντα στην Τούμπα!

Τις τελευταίες εβδομάδες είχε πέσει στο τραπέζι η ανανέωση του συμβολαίου του Ράζβαν Λουτσέσκου και το θέμα ξεκαθάρισε ανήμερα των Χριστουγέννων, αφού οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια για την επέκταση της συνεργασίας τους, όπως ενημέρωσε επίσημα η ασπρόμαυρη ΠΑΕ.

Και παρόλο που είναι το κλίμα των ημερών τέτοιο, θα ήταν άδικο να πιστωθεί ο Άγιος Βασίλης αυτό το μεγάλο deal, αφού ουσιαστικά το εν λόγω δώρο στους φίλους του ΠΑΟΚ το έκανε ο διοικητικός ηγέτης του συλλόγου, Ιβάν Σαββίδης.

Από 'κει και πέρα, οι λεπτομέρειες θα τακτοποιηθούν από τους αρμόδιους και το νέο συμβόλαιο του Ράζβαν Λουτσέσκου με τον Δικέφαλο του βορρά θα υπογραφεί τις επόμενες μέρες μετά την άδεια των Χριστουγέννων!

Ο Λουτσέσκου έχει υπάρξει στον πάγκο του ΠΑΟΚ σε 224 παιχνίδια συνολικά στις δύο θητείες του σε όλες τις διοργανώσεις με απολογισμό 141 νίκες, 44 ισοπαλίες και 40 ήττες, έχοντας 194 γκολ υπέρ και 70 κατά. Όσον αφορά τη φετινή σεζόν, οδήγησε τους «ασπρόμαυρους» στην πρωτιά στον όμιλο του Conference League, ενώ ολοκλήρωσαν τον χρόνο και στην κορυφή του πρωταθλήματος.