Σκιαδαρέσης: «Έτσι με επέλεξαν για την ταινία - Τρομερός ο Τόμας με τις ευχές στα ελληνικά»

«Xmas Project Part 7: The Orchestra»

i

© PrtScr

Σκιαδαρέσης: «Έτσι με επέλεξαν για την ταινία - Τρομερός ο Τόμας με τις ευχές στα ελληνικά»

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης μίλησε για την Χριστουγεννιάτικη ταινία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στην οποία πρωταγωνιστεί.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έφτιαξε τη δική της Χριστουγεννιάτικη ταινία. Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης πρωταγωνιστεί στο φετινό χριστουγεννιάτικο βίντεο της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, ενώ την παράσταση... κλέβουν ο Ράζβαν Λουτσέσκου και οι ποδοσφαιριστές του. 

Ο γνωστός για τα «ασπρόμαυρα» αισθήματά του ηθοποιός εμφανίζεται ως διευθυντής του «Μακεδονία Παλλάς» και σύμφωνα με το σενάριο, δέχεται ένα τηλεφώνημα από τον πρόεδρο που θα τον βάλει... σε μπελάδες.

Με αφορμή τη συγκεκριμένη ταινία, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης μίλησε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ για όλα αυτά που τον εντυπωσίασαν από τα γυρίσματα κι όχι μόνο.

Μεταξύ άλλων ανέφερε: 

«Όλα έγιναν πολύ γρήγορα, μετά το τηλεφώνημα που δέχθηκα από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα δυο ημέρες πριν το ματς του ΠΑΟΚ με την Κηφισιά ανέβηκα Θεσσαλονίκη και στο ξενοδοχείο του Προέδρου, κάναμε τα γυρίσματα κι όλα κύλησαν ρολόι. 

Το σενάριο ήταν καλογραμμένο, απλό και άπαντες συνέβαλλαν γι αυτό το καλό αποτέλεσμα που σήμερα όλοι παραδέχονται. Αυτό που με εντυπωσίασε ήταν η οργάνωση της ομάδας υπό τον Λουτσέσκου, το φιλικό κλίμα μεταξύ των παικτών, το χαμηλό προφίλ όλων και η αγωνία για την νίκη που ήθελε η ομάδα απέναντι στην Κηφισιά, λες και έπαιζε με καμία ευρωπαϊκή ομάδα.

Όλοι έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και μέσα σε πολύ γέλιο ολοκληρώσαμε το γύρισμα. Εξαιρώντας τον Λουτσέκου που λες και ήταν στον πάγκο έδινε οδηγίες για την οργάνωση με τη γνωστή μαεστρία ,αυτός που με εξέπληξε ήταν ο Βιειρίνια. Του το είπα κιόλας, πως έχει ταλέντο και μπορεί να ανταπεξέλθει άνετα σε ρόλους. Γελάσαμε επίσης με την ωραία προσπάθεια του Μπράντον να πει τις ευχές στα ελληνικά και μπράβο του, ενώ και η φάση με το τρομπόνι είχε γέλιο»