«Κεραυνοί» Λουτσέσκου: «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ένας διαιτητής από το εξωτερικό έρχεται και κάνει αυτά τα πράγματα»

Λουτσέσκου

i

© Intime

«Κεραυνοί» Λουτσέσκου: «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ένας διαιτητής από το εξωτερικό έρχεται και κάνει αυτά τα πράγματα»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 22:48 - 28.01.2024 / Ανανεώθηκε: 22:54 - 28.01.2024

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ράζβαν Λουτσέσκου μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο ΠΑΟΚ ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι κορυφής για την 20η αγωνιστικής της Stoiximan Super League!

Ο Δικέφαλος υποδέχτηκε τον Παναθηναϊκό κι επικράτησε με 2-1, χάρη στα δύο γκολ του Ντεσπόντοφ. Από την άλλη, ο Μπακασέτας βρήκε το πρώτο του τέρμα με τα πράσινα, έφερε το ματς στα ίσα, αλλά όπως αποδείχτηκε αυτό δεν ήταν αρκετό.

Στις δηλώσεις του μετά το ματς, ο Ράζβαν Λουτσέσκου μίλησε για την προσπάθεια των παικτών του, ενώ δεν παρέλειψε να σταθεί στις διαιτητικές αποφάσεις του ντέρμπι.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Λουτσέσκου: 

«Είναι δύο κομμάτια, ένα παιχνίδι όπου παίχθηκε τέλεια τακτικά από την ομάδα μας. Θυσιαστήκαμε, κάναμε μεγάλη προσπάθεια, ελέγχαμε το παιχνίδι έχοντας περισσότερες ευκαιρίες από τον αντίπαλο, ήταν απόλυτα δίκαιη η νίκη. Το δεύτερο έχει να κάνει με τον διαιτητή. Σήμερα ήταν ντροπή για το ποδόσφαιρο, δεν καταλαβαίνω γιατί ο διαιτητής έσπρωξε τον Παναθηναϊκό δίνοντάς του πέναλτι που δεν ήταν, δεν απέβαλε παίκτη του με 2η κίτρινη κάρτα, ο παίκτης αυτός θα μπορούσε να ισοφαρίσει στα τελευταία λεπτά. 

Δεν μας δόθηκαν αρκετά φάουλ έξω από την περιοχή, την ώρα που δόθηκαν εύκολα σε αυτούς, ενώ δεν ήταν, όπως χαρακτηριστικά αυτό του Μπάμπα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να έρθει ένας διαιτητής από άλλη χώρα έχοντας αυτή τη συμπεριφορά προς μία ομάδα. Δεν μπορώ να καταλάβω αν αντιλαμβάνονται οι διαιτητές ότι με αυτές τις αποφάσεις ενδεχομένως να χαλάσει η ισορροπία του πρωταθλήματος».

🔴Sportal Sunday Live με ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός και όλη τη δράση της Κυριακής