Ο Λουτσέσκου έφτασε τις 100 νίκες πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ

Ράζβαν Λουτσέσκου

i

© Intime

Ο Λουτσέσκου έφτασε τις 100 νίκες πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ

Η νίκη του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι κορυφής με τον Παναθηναϊκό, αποτέλεσε ξεχωριστή για τον Ράζβαν Λουτσέσκου.

Ο ΠΑΟΚ ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι κορυφής για την 20η αγωνιστικής της Stoiximan Super League! 

Ο Δικέφαλος υποδέχτηκε τον Παναθηναϊκό κι επικράτησε με 2-1, χάρη στα δύο γκολ του Ντεσπόντοφ. Από την άλλη, ο Μπακασέτας βρήκε το πρώτο του τέρμα με τα πράσινα, έφερε το ματς στα ίσα, αλλά όπως αποδείχτηκε αυτό δεν ήταν αρκετό.

Εκτός από τη βαθμολογική σημασία και τη διατήρηση στην κορυφή, το συγκεκριμένο τρίποντο αποτέλεσε ξεχωριστό για τον Ράζβαν Λουτσέσκου.

Ο Ρουμάνος τεχνικός του Δικεφάλου έφτασε τις 100 νίκες σε ματς πρωταθλήματος από τον «ασπρόμαυρο» πάγκο.

«Τις 100 νίκες στη Super League με τον ΠΑΟΚ έφτασε ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος προπονητής του Δικεφάλου στους 151 αγώνες του στον πάγκο της ομάδας έχει ακόμη 27 ισοπαλίες και 24 ήττες, ενώ πλέον χρειάζεται μόλις πέντε αγώνες για να βρεθεί στην κορυφή της λίστας των προπονητών του ΠΑΟΚ στην ιστορία της Α’ Εθνικής/Super League. 

Εκεί βρίσκεται ο Άγγελος Αναστασιάδης, ο οποίος έχει στο παλμαρέ του 154 αναμετρήσεις ως προπονητής του ΠΑΟΚ με 95 νίκες, 25 ισοπαλίες και 33 ήττες. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είχε ξεκινήσει την καριέρα του στο πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ με λευκή ισοπαλία στη Λιβαδειά, ενώ η πρώτη του νίκη ήταν στις 27 Αυγούστου 2017 στο ΠΑΟΚ – Κέρκυρα 3-1», αναφέρει χαρακτηριστικά η Stoiximan Super League.

Επίσης, το ρεκόρ του Ρουμάνου κόουτς κόντρα στον Παναθηναϊκό έφτασε στο 10-3-4, σε συνολικά 17 αγώνες (8 στην Τούμπα και 9 στην Αθήνα).