Λουτσέσκου σε παίκτες πριν την ΑΕΚ: «Δε φαντάζεστε τι θα γίνει, θα μας κάνουν 500 φάουλ και θα δώσει τα 300»

Λουτσέσκου σε παίκτες πριν την ΑΕΚ: «Δε φαντάζεστε τι θα γίνει, θα μας κάνουν 500 φάουλ και θα δώσει τα 300»

Μάνος Τσαλγατίδης 14:21 - 21.02.2023 / Ανανεώθηκε: 15:35 - 21.02.2023

Η ομιλία του προπονητή του ΠΑΟΚ στην ομάδα πριν τον αγώνα.

O ΠΑΟΚ επικράτησε με 2-0 στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, και ο Ράζβαν Λουτσέσκου είχε φροντίσει να προετοιμάσει την ομάδα του για τα όσα θα είχαν να αντιμετωπίσουν στο μεγάλο παιχνίδι.

Και όχι μόνο σε καθαρά τακτικό επίπεδο, αφού ο Ρουμάνος τεχνικός προέβλεψε με ακρίβεια ότι οι «κιτρινόμαυροι» θα αγωνιστούν σκληρά, θα κάνουν πολλά φάουλ, εκ των οποίων τα μισά δεν θα υποδειχθούν καν!

Άλλωστε, αυτή η ομιλία όντως... έπιασε τόπο, καθώς οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου παρά το γεγονός πως όντως δέχθηκαν σκληρά μαρκαρίσματα από τους αντιπάλους δεν έχασαν την ψυχραιμία τους σε κανένα σημείο του αγώνα.

Αυτό το γεγονός άλλωστε του οδήγησε σε μια εύκολη νίκη κόντρα στους «κιτρινόμαυρους», αφού το μυαλό τους ήταν... καθαρό και προσηλωμένο στο πλάνο που είχε εκπονηθεί, προκειμένου ο ΠΑΟΚ να πάρει του τρεις βαθμούς στο ντέρμπι με την ΑΕΚ που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19/2 στο γήπεδο της Τούμπας.

Μάλιστα, όλα αυτά τους τα είπε στην προπόνηση της περασμένης Πέμπτης (17/2), με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να δίνει το σχετικό video της ομιλίας, διανθισμένο από φάσεις του ντέρμπι που επιβεβαιώνουν στο ακέραιο τα λεγόμενα του.