Το MLS κλείνει το μάτι στον Κούτσια-Ποια η στάση του ΠΑΟΚ
i

©intime

Το MLS κλείνει το μάτι στον Κούτσια-Ποια η στάση του ΠΑΟΚ

Μάνος Τσαλγατίδης 12:49 - 21.02.2023 / Ανανεώθηκε: 13:13 - 21.02.2023

ΟΙ Αμερικάνοι λόκαραν στον 19χρονο, που ωστόσο έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ.

Ο Γιώργος Κούτσιας το καλοκαίρι δόθηκε δανεικός από τον ΠΑΟΚ στον ΝΠΣ Βόλο, προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και να βρει χώρο να αναπτύξει το ταλέντο του.

Μέχρι στιγμής ο νεαρός φορ μετρά σε 24 αγώνες 4 γκολ και 1 ασίστ.

Ωστόσο, οι εμφανίσεις του έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον των Chicago Fire από το MLS. Oι αμερικάνοι ενδιαφέρονται για τον ποδοσφαιριστή και το έχουν γνωστοποιήσει ήδη στον 19χρονο επιθετικό και το περιβάλλον του.

Προς το παρόν υπάρχουν επαφές του ΠΑΟΚ με τον συγκεκριμένο σύλλογο, χωρίς ωστόσο να έχει παρθεί απόφαση για το τι θα συμβεί, δηλαδή αν θα παραχωρηθεί ή όχι ο Κούτσιας.

Αξίζει να σημειωθεί πως η κινητικότητα αυτή από την πλευρά των Chicago Fire έχει προκύψει εδώ και δύο ημέρες με τους Αμερικάνους να κάνουν προσεκτικές κινήσεις προκειμένου να πείσουν τον ποδοσφαιριστή πως το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου των ΗΠΑ δεν είναι πλέον ένα νεκροταφείο ελεφάντων, αλλά έχει εκμοντερνιστεί και έχει ανέβει επίπεδο.

Πρόκειται για ένα θέμα που θα συζητηθεί τις επόμενες ημέρες σοβαρά από τους επιτελείς του Δικεφάλου, αφού πρόκειται για ένα από τα wonderkid των «ασπρόμαυρων». Σαφώς για το συγκεκριμένο θέμα θα ζητηθεί και η γνώμη του Ράζβαν Λουτσέσκου, η οποία προφανώς θα έχει ιδιαίτερη βαρύτητα.

Πάντως για την ώρα στον ΠΑΟΚ παρακολουθούν το θέμα και εξετάζουν την επόμενη κίνηση τους.