Μία παρέα κοριτσιών μπέρδεψε τον Σπαλέτι με στρίπερ: «Είσαι αυτός που περιμένουμε;» (vid)

Το μπέρδεμα με τον Σπαλέτι

i

© Printscreen

Μία παρέα κοριτσιών μπέρδεψε τον Σπαλέτι με στρίπερ: «Είσαι αυτός που περιμένουμε;» (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 11:37 - 22.05.2023 / Ανανεώθηκε: 11:37 - 22.05.2023

Ο προπονητής της Νάπολι, Λουτσιάνο Σπαλέτι βρήκε μία παρέα κοριτσιών την ώρα που γυρνούσε με το ποδήλατο από την προπόνηση και δέχθηκε μία ερώτηση που θα του μείνει αξέχαστη.

Τη φετινή σεζόν, ο Λουτσιάνο Σπαλέτι οδήγησε τη Νάπολι στην κατάκτηση του πρωταθλήματος έπειτα από 33 χρόνια κι αποτέλεσε δίχως αμφιβολία έναν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές των «παρτενοπέι». Ο Ιταλός προπονητής τράβηξε για ακόμη μία φορά όλα τα βλέμματα πάνω του, όμως αυτήν τη φορά για εξωαγωνιστικό λόγο. 

Συγκεκριμένα, ο τεχνικός της Νάπολι έπεσε θύμα ενός ξεκαρδιστικού μπερδέματος που έχει γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Καθώς γυρνούσε από την προπόνηση με το ποδήλατο, έπεσε πάνω σε μία παρέα κοριτσιών, οι οποίες γλεντούσαν στο μπάτσελορ πάρτι. Μία από την παρέα θα παντρευόταν κι όπως είναι λογικό υπήρχε ένα γιορτινό κλίμα.

Ανω κάτω η Νάπολι, μετά τον Σπαλέτι θέλει να αποχωρήσει και ο αθλητικός διευθυντής
SERIE A

09:13 - 20.05.2023

Ανω κάτω η Νάπολι, μετά τον Σπαλέτι θέλει να αποχωρήσει και ο αθλητικός διευθυντής

Ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση σήμερα μιας και βλέπει τόσο τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας όσο και τον προπονητή, Λουτσιάνο Σπαλέτι να επιθυμούν την άμεση αποχώρησή τους από τους «παρτενοπέι».

Τα κορίτσια μόλις τον συνάντησαν, τον περικύκλωσαν, όχι για να τον συγχαρούν για το πρωτάθλημα που κατέκτησε προ ολίγων ημερών αλλά γιατί θεώρησαν πως αυτός είναι ο στρίπερ που είχαν προσλάβει για το πάρτι τους. Όπως διαπιστώνεται, καμία από την παρέα δεν είναι φαν του ποδοσφαίρου, καθώς δεν έγινε αντιληπτός για το ποιος είναι. Μόλις τον πλησίασαν τον ρώτησαν χαρακτηριστικά: «είσαι ο στρίπερ που περιμένουμε;», με τον τεχνικό της Νάπολι να μην καταλαβαίνει ακριβώς τι γίνεται. 

Μόλις η νύφη και η παρέα της κατάλαβαν πως δεν επρόκειτο για το άτομο που περίμεναν απογοητεύτηκαν, ωστόσο φωτογραφήθηκαν μαζί του. Τη φετινή σεζόν ο Σπαλέτι έζησε πολλές και αξιοσημείωτες εμπειρίες, όμως τώρα πρόσθεσε ακόμη μία πιο πρωτόγνωρη.

Μπορεί τη φετινή σεζόν ο Σπαλέτι να έζησε στιγμές δόξας με τη Νάπολι, όμως το μέλλον του είναι στον αέρα. Πιο αναλυτικά, τις τελευταίες μέρες κυκλοφορούν δημοσιεύματα στην Ιταλία που αναφέρουν πως ο Ιταλός κόουτς θα αποτελέσει παρελθόν από την Νάπολι. Σύμφωνα με την Corriere dello Sport, ο ιδιοκτήτης των «παρτνοπέι» Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις έχει ξεκινήσει να ψάχνει τον αντικαταστάτη του Ιταλού τεχνικού σε περίπτωση που αποχωρήσει.