ΠΑΟΚ και Αστέρας Τρίπολης τα βρήκαν σε όλα για τον δανεισμό του Λύρατζη

Λευτέρης Λύρατζης

i

©intime

ΠΑΟΚ και Αστέρας Τρίπολης τα βρήκαν σε όλα για τον δανεισμό του Λύρατζη

Μάνος Τσαλγατίδης 18:07 - 16.01.2024 / Ανανεώθηκε: 18:15 - 16.01.2024

Η επιμονή του Αστέρα Τρίπολης για τον Λευτέρη Λύρατζη έπιασε... τόπο.

Στον Αστέρα Τρίπολης θα συνεχίσει την καριέρα του ο Λευτέρης Λύρατζης

Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται ο Έλληνας μπακ να ταξιδέψει στην Αρκαδία, να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να ανακοινωθεί η μετακίνησή του. 

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μίλαν Ράσταβατς είναι αυτός που έχει τον Έλληνα μπακ σε τεράστια εκτίμηση κι έτσι η επιμονή του προπονητή και του συλλόγου έπιασαν... τόπο.

Πρέπει να σημειωθεί πως είναι πιθανό ο Λύρατζης να είναι στην αποστολή για τον αυριανό (17/1, 17:00) πρώτο προημιτελικό κόντρα στον Πανσερραϊκό στις Σέρρες και έπειτα να αποχωρήσει για τον Αστέρα Τρίπολης.

Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να σκανάρει την αγορά αναφορικά με την εύρεση δεξιού μπακ, καθώς η υπόθεση της απόκτησης του Βαλεντίν Ροζιέ ναυάγησε με τον ποδοσφαιριστή να οδεύει προς τη γαλλική Νις, που έκανε γερό μπάσιμο για την απόκτηση του.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από την τιμωρία και πιθανή αποπομπή του Aλγερινού μπακ Ατάλ, που καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης λόγω πρόκλησης φυλετικού μίσους μέσω των social media!

Αναμφίβολα υπάρχει σκεπτικισμός στον ΠΑΟΚ διότι τη δεδομένη στιγμή ο Δικέφαλος έχει σαφές έλλειμα στο δεξί άκρο της άμυνας του, αφού εκεί έχει εντοπιστεί το πρόβλημα εδώ και ένα εύλογο χρονικό διάστημα.