Επος: Οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έτρεχαν να γυρίσουν στο «Γουέμπλεϊ» μετά το ακυρωθέν γκολ της Κόβεντρι (vid)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Επος: Οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έτρεχαν να γυρίσουν στο «Γουέμπλεϊ» μετά το ακυρωθέν γκολ της Κόβεντρι (vid)

Κώστας Τόπας 12:32 - 22.04.2024

Οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αφού είδαν το VAR να ακυρώνει το γκολ της Κόβεντρι στο 120' έσπευσαν να επιστρέψουν στο γήπεδο, όπου μόλις είχαν φύγει για να παρακολουθήσουν τη συνέχεια του αγώνα.

Έμοιαζε να είναι μια νίκη ρουτίνας για τον Έρικ τεν Χαχ, καθώς προσπαθούσε να κλείσει μια θέση στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, καθώς η Γιουνάιτεντ προηγήθηκε με 3-0 στο σκορ. Ωστόσο, σε μια περίοδο 21 λεπτών η ομάδα της Championship σκόραρε τρία γκολ για να αναγκάσει τους αντιπάλους της στην Premier League, να οδηγηθούν στην παράταση.

Η Κόβεντρι μάλιστα σκόραρε στο 120' αλλά το γκολ ακυρώθηκε καθώς ο Ράιτ ήταν εκτεθειμένος για ελάχιστα μέτρα, ενώ λίγα λεπτά νωρίτερα οι «γαλάζιοι» είχαν και δοκάρι για να πετύχουν την ολική ανατροπή. Μετά από έναν μακρύ πανηγυρισμό, το VAR παρενέβη και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο Ράιτ ήταν οφσάιντ. Ωστόσο, πολλοί οπαδοί της Γιουνάιτεντ είχαν ήδη εγκαταλείψει τη θέση τους από το γήπεδο.

Οι επικείμενες αλλαγές στο πρόγραμμα της Stoiximan Super League και στον τελικό του Κυπέλλου
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:30 - 22.04.2024

Οι επικείμενες αλλαγές στο πρόγραμμα της Stoiximan Super League και στον τελικό του Κυπέλλου

Πώς η πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά του Europa Conference League επηρεάζει το πρόγραμμα των playoffs της Stoximan Super League, αλλά και την ημερομηνία διεξαγωγής του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.

Ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Twitter δείχνει εκατοντάδες οπαδούς της Γιουνάιτεντ να κάνουν μια αναστροφή στο Γουέμπλεϊ και να τρέχουν πίσω στο γήπεδο με την ελπίδα να προλάβουν τη διαδικασία των πέναλτι, αφού είδαν τον ρέφερι να ακυρώνει το γκολ των «γαλάζιων».

Μιλώντας μετά το παιχνίδι, ο Τεν Χαχ επαίνεσε την ομάδα του, παρά το γεγονός ότι πολλοί ισχυρίζονται ότι ήταν ένα «ντροπιαστικό αποτέλεσμα».

«Τα ανάμεικτα συναισθήματα είναι ξεκάθαρα, αλλά είναι ένα επίτευγμα να είσαι δύο φορές στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας σε δύο χρόνια», είπε. «Τα τελευταία 20 χρόνια η Γιουνάιτεντ ήταν πέντε φορές στον τελικό, αλλά τώρα είμαστε δύο φορές σε δύο χρόνια, είναι τεράστιο. κατόρθωμα.

Όταν έχεις τόσο τον έλεγχο, κυριαρχείς στο παιχνίδι, με 3-0, θα πρέπει να το κερδίσουμε. Ο τρόπος που δεν κάναμε δεν ήταν καλός. Στη σειρά πέναλτι πώς συμπεριφερόμαστε εκεί, πόσο αποφασισμένοι ήμασταν, αυτό είναι καλό. σημάδι, αυτός είναι καλός χαρακτήρας, από τα 70 λεπτά μέχρι το τέλος κάναμε λάθη».