Οι επικείμενες αλλαγές στο πρόγραμμα της Stoiximan Super League και στον τελικό του Κυπέλλου

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ

i

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ/©Intime

Οι επικείμενες αλλαγές στο πρόγραμμα της Stoiximan Super League και στον τελικό του Κυπέλλου

Ελένη Ανδρικοπούλου 11:30 - 22.04.2024 / Ανανεώθηκε: 11:48 - 22.04.2024

Πώς η πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά του Europa Conference League επηρεάζει το πρόγραμμα των playoffs της Stoximan Super League, αλλά και την ημερομηνία διεξαγωγής του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει το ευρωπαϊκό του ταξίδι -μετά την επική πρόκριση στην Πόλη- στα ημιτελικά του Europa Conference League. Οι «ερυθρόλευκοι» για να φθάσουν στον τελικό της 29ης Μαΐου που θα διεξαχθεί στην «OPAP Arena» θα χρειαστεί να περάσουν το εμπόδιο της Άστον Βίλα. Ο πρώτος αγώνας με τους «χωριάτες» είναι προγραμματισμένος για τις 2 Μαΐου στις 22:00 στο Μπέρμιγχαμ κι η ρεβάνς έχει οριστεί στις 9 του μήνα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» την ίδια ώρα.

Η πρόκριση του Ολυμπιακού στην ημιτελική φάση της τρίτη τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης αναμένεται να επηρεάσει τόσο το πρόγραμμα των playoffs της Stoiximan Super League όσο και την ημερομηνία διεξαγωγής του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.

Ήδη θυμίζουμε πως το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός που είχε οριστεί εκ νέου την Πρωτομαγιά πλέον «ψάχνει» νέα ημερομηνία. Επιπλέον, θα αναβληθεί και το Ολυμπιακός - ΑΕΚ που είχε οριστεί στις 8 Μαΐου για την 9η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League, λόγω της ρεβάνς των «ερυθρόλευκων» με την αγγλική ομάδα (9/5). Σύμφωνα με πληροφορίες, η Λίγκα σκέφτεται να αναβάλλει όλη την αγωνιστική, το πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνει ακόμα το ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός και το Λαμία - Άρης.

Ακόμη, είναι πολύ πιθανό το σενάριο να μετατεθεί η 10η - και τελευταία αγωνιστική - των playoffs της Stoiximan Super League μία βδομάδα αργότερα. Δηλαδή να διεξαχθεί στις 18 Μαΐου αντί για τις 12 του μήνα, Εδώ είναι που μπαίνει στο τραπέζι των συζητήσεων κι ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.

Η «μάχη» ανάμεσα στον Άρη και τον Παναθηναϊκό αναμένεται να λάβει χώρα στις 25 Μαΐου αντί για τις 18 του μήνα που ήταν προγραμματισμένη.