Μεντιλίμπαρ: «Αυτό που έζησα στο "Καραϊσκάκης" δεν το έχω ζήσει σε άλλο γήπεδο»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

i

© Intime

Μεντιλίμπαρ: «Αυτό που έζησα στο "Καραϊσκάκης" δεν το έχω ζήσει σε άλλο γήπεδο»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 23:32 - 21.04.2024 / Ανανεώθηκε: 23:35 - 21.04.2024

Στον κόσμο της ομάδας του στάθηκε ο Μεντιλίμπαρ, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά το Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ.

Ο Ολυμπιακός βρήκε τον ΠΑΟΚ ταλαιπωρημένο και το εκμεταλλεύτηκε, επικρατώντας στο κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης» με 2-1. Η ομάδα του Πειραιά πλησίασε αυτή της Θεσσαλονίκης στον έναν βαθμό, ενώ πλέον απέχει και έξι από την πρωτοπόρο ΑΕΚ.

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν έκρυψε τη χαρά του. Παράλληλα, εκείνος στάθηκε και στην αντιμετώπιση του κόσμου, τονίζοντας πως τον έκανε να αισθάνεται... αμήχανα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μεντιλίμπαρ:

Για το σερί θετικών αποτελεσμάτων και το ροτέισον: «Μετά από το δύσκολο παιχνίδι στην Τουρκία, αυτή ήταν η πιο ιδανική ενδεκάδα. Θέλαμε ξεκούραστους παίκτες που θα μπορούσαν να αποδώσουν στο μάξιμουμ. Επέλεξα τους καλύτερους και τελικά έκαναν ένα καλό παιχνίδι. Το δεύτερο γκολ μας έφερε την ηρεμία και την ασφάλεια. Είδατε δεχθήκαμε γκολ και με το γκολ που δεχθήκαμε τρομάξαμε και υποφέραμε. Με τις αλλαγές πήραμε αυτό το αποτέλεσμα».

Για τις επιλογές του: «Νομίζω πως μετά από δύο μήνες εδώ έχω αρχίσει να γνωρίζω τους παίκτες και το τι μπορούν να δώσουν. Αυτό σκέφτομαι πριν το ματς, το τι μπορούν να δώσουν. Σήμερα όλοι κάνανε ένα καλό παιχνίδι και όλοι τα έδωσαν όλα. Αν πάει κάτι άσχημα θα τα άκουγα εγώ και όχι οι παίκτες. Τελικά αυτοί τα πήγαν καλά σήμερα».

Για τη νέα χρονιά και το «χτίσιμο» της ομάδας: «Θα σας δώσω ένα παράδειγμα. Στη Σεβίλλη βρέθηκα για τρεις μήνες, κατέκτησα ένα τρόπαιο και μετά από λίγο καιρό με διώξανε».

Για τους στόχους της ομάδας: «Έχω ανανεώσει για τον επόμενο χρόνο και ελπίζω να ολοκληρώσω το συμβόλαιό μου. Διεκδικούμε δύο τίτλους και θέλω να δουλεύω όλη μέρα για να τους πάρουμε. Είμαι σίγουρος πως θα το κάνουμε».

Για τον κόσμο: «Η αλήθεια είναι πως αισθάνθηκα αμήχανα γιατί το έκανα σε όλες τις ομάδες, να βγαίνω βόλτα. Έζησα κάτι που δεν έχω ζήσει σε κανένα γήπεδο, αυτή την αποθέωση. Γι' αυτό και έκοψα τη βόλτα μου στη μέση».

Για τα ροτέισον στην πορεία: «Δεν έχουμε σκεφτεί τόσο μακριά. Αυτό που έχει συμβεί είναι ότι έχουμε μία ομάδα που μπορούμε να εμπιστευτούμε τους πάντες. Έπρεπε να βρεθεί λύση για να παίξουν παίκτες που έχουν μεγαλύτερη ενέργεια».