Πιθανό να αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Σίτι το καλοκαίρι ο Έντερσον

Έντερσον

i

Έντερσον/©Photo by Pedro Salado/Quality Sport Images/Getty Images/Ideal Images

Πιθανό να αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Σίτι το καλοκαίρι ο Έντερσον

Δημήτρης Χούπης 16:53 - 21.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:04 - 29.05.2024

Ο Έντερσον είναι πιθανό να αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Σίτι το φετινό καλοκαίρι σε περίπτωση που εμφανιστεί κάποια καλή πρόταση, παρόλο που έχει ακόμα δύο χρόνια στο συμβόλαιό του.

Η Μάντσεστερ Σίτι έχει έναν αγώνα για να ολοκληρώσει τη χρονιά της με ακόμα ένα τρόπαιο. Οι «πολίτες» την τελευταία αγωνιστική νίκησαν τη Γουέστ Χαμ με 3-1 και κατέκτησαν την τέταρτη σερί Premier League και τη δέκατη στην ιστορία της. Ενώ την ίδια ώρα ο Πεπ Γκουαρντιόλα έφτασε τα έξι πρωταθλήματα με τη Σίτι και του 17 τίτλους συνολικά.

Την ώρα που η σεζόν τελειώνει στις τάξεις της ομάδας έχουν αρχίσει σιγά σιγά τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς, η οποία μπορεί να βρει τον Έντερσον εκτός ομάδας. Συγκεκριμένα, ο Βραζιλιάνος έχει ακόμα δύο χρόνια στο συμβόλαιό του, ωστόσο είναι πιθανό το ερχόμενο καλοκαίρι να αποχωρήσει από τους «πολίτες».

Για να γίνει αυτό όμως πρέπει να έρθει μια αρκετά καλή πρόταση στα χέρια της ομάδας. Ήδη ομάδες από το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας έχουν δείξει το ενδιαφέρον τους για την απόκτηση του 30χρονου, ο οποίος θα εξετάσει τις επιλογές του μετά το τέλος των υποχρεώσεών του με Σίτι και Βραζιλία.

Ο Έντερσον τη φετινή σεζόν μέτρησε 40 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με μερικούς να τραυματισμούς να τον αφήνουν εκτός και τον Ορτέγκα να παίρνει τη θέση του.

Το καλοκαίρι του 2017 αποκτήθηκε από τη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία τον πήρε από την Μπενφίκα και σε αυτό το διάστημα κατέκτησε μεταξύ άλλων έξι Premier League και ένα Champions League.