Το μυθικό μπόνους που θα λάβουν οι παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι για την κατάκτηση της Premier League

Μάντσεστερ Σίτι

Το μυθικό μπόνους που θα λάβουν οι παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι για την κατάκτηση της Premier League

Κώστας Τόπας 09:54 - 21.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:33 - 29.05.2024

Οι παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι πρόκειται να λάβουν ένα τεράστιο μπόνους για την κατάκτηση του τέταρτου συνεχόμενου τίτλου στην Premier League.

Η Μάντσεστερ Σίτι κέρδισε τον τίτλο του πρωταθλήματος 2023/24 μετά τη νίκη της με 3-1 επί της Γουέστ Χαμ την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι Πολίτες σημείωσαν τον τέταρτο σερί θρίαμβό τους σε ένα πρωτόγνωρο επίτευγμα στην Premier League κι έγραψαν ιστορία.

Και με βάση το τι κέρδισαν οι παίκτες για τη σεζόν 2022/23. είναι έτοιμοι να κερδίσουν ένα υπέροχο μπόνους για τον τελευταίο τους θρίαμβο. Σύμφωνα με την Daily Mail, το μπόνους που θα λάβουν οι παίκτες του Πεπ Γκουαρντιόλα είναι δομημένο σε ατομική βάση αντί να είναι ένα συμφωνημένο ποσό που μοιράζεται μεταξύ του συλλόγου.

Ο καθοριστικός Χάαλαντ, ο «μαγικός» Ντε Μπρόινε, ο MVP Φόντεν και οι αφανείς ήρωες της Μάντσεστερ Σίτι
PREMIER LEAGUE

11:08 - 20.05.2024

Ο καθοριστικός Χάαλαντ, ο «μαγικός» Ντε Μπρόινε, ο MVP Φόντεν και οι αφανείς ήρωες της Μάντσεστερ Σίτι

Η Μάνστεστερ Σίτι έγραψε ιστορία, καθώς κατέκτησε την τέταρτη συνεχόμενη Premier League και την έκτη τα τελευταία επτά χρόνια. Για να το πετύχει όμως αυτό ο Πεπ Γκουαρντιόλα είχε πέντε παίκτες «κλειδιά».

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, τα μπόνους για την κατάκτηση του πρωταθλήματος κυμαίνονται από 200.000 έως 900.000 λίρες. Κορυφαίοι παίκτες όπως ο Κέβιν Ντε Μπρόινε αναμένεται να κερδίσουν το μέγιστο μπόνους, ενώ οι μικρότεροι παίκτες στις τάξεις της Μάντσεστερ Σίτι θα λάβουν ένα μικρότερο μπόνους.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα τερμάτισε δύο βαθμούς μπροστά από την Άρσεναλ, η οποία ώθησε την ομάδα του Καταλανού τεχνικού σε όλη τη διαδρομή αυτή τη σεζόν. Και προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι αναγνώρισε τις προσπάθειες του Αρτέτα σε αυτή την σεζόν μιλώντας μετά το κατόρθωμα που έσπασε το ρεκόρ.

«Πριν ήταν η Λίβερπουλ που ήθελε να ξεπεράσει τα όριά μας και τώρα ήταν η Άρσεναλ», είπε. «Θέλω να τους συγχαρώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου για τον Mikel, το επιτελείο του, τους παίκτες και τους οπαδούς του. Έκαναν μια απίστευτη σεζόν. Το νιώθω και μας ωθούν στα καλύτερά μας, όπως συνέβη πριν.

Λάβαμε το μήνυμα από τον Μίκελ και τους παίκτες του. Το πήραμε, οπότε πρέπει να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις τα επόμενα χρόνια γιατί είναι εδώ για να μείνουν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γκουαρντιόλα.