Η... βασιλική λεπτομέρεια που έχει γίνει viral: Δίδαξαν ήθος οι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης (vid)

Η... βασιλική λεπτομέρεια που έχει γίνει viral: Δίδαξαν ήθος οι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης (vid)

Sportal newsroom 18:23 - 17.04.2024

Οι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης προχώρησαν σε μία υπέροχη κίνηση λίγο πριν την προπόνηση τους στο «Έτιχαντ» εν όψει της ρεβάνς με τη Μάντσεστερ Σίτι για τα προημιτελικά του Champions League.

Η Ρεάλ Μαδρίτης φιλοξενείται από τη Μάντσεστερ Σίτι το βράδυ της Τετάρτης (17/04, 22:00) στο «Έτιχαντ» για τη ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Champions League. Στο πρώτο ματς οι δύο ομάδες μας χάρισαν ένα ποδοσφαιρικό υπερθέαμα, που το μόνο που δεν είχε ήταν νικητή, καθώς ήρθαν ισόπαλες με 3-3. Απόψε όμως, με τον έναν η τον άλλον τρόπο θα υπάρξει νικητής, καθώς μόνο μία ομάδα μπορεί να πάρει το εισιτήριο για τα ημιτελικά του θεσμού.

Λίγες ώρες πριν τη σπουδαία αναμέτρηση ανάμεσα στους «πολίτες» και στους Μαδριλένους, ένα βιντεάκι -σχετικό φυσικά με το παιχνίδι- που έφερε στη δημοσιότητα ο λογαριασμός X/Twitter του @ElChiringuitoTV έχει γίνει viral. Τι βλέπουμε σε αυτό το βίντεο; Μία υπέροχη κίνηση από τους παίκτες του Κάρλο Αντσελότι...

Συγκεκριμένα, οι ποδοσφαιριστές της «Βασίλισσας» την ώρα που κατευθύνονται προς τον αγωνιστικό χώρο του «Έτιχαντ» για να πραγματοποιήσουν την προπόνηση τους αποφεύγουν να πατήσουν το σήμα της Μάντσεστερ Σίτι, το οποίο υπάρχει σε ένα χαλί στο εν λόγω σημείο του γηπέδου.

Προφανώς, κάποιοι που ίσως ήταν πιο αφηρημένοι και όχι απόλυτα συγκεντρωμένοι ίσως το πάτησαν ελάχιστα άθελα τους, αλλά η πλειονότητα των παικτών της Ρεάλ Μαδρίτης το απέφυγε, θέλοντας να δείξει τον σεβασμό της προς την ομάδα του Μάντσεστερ, με την οποία θα «κονταροχτυπηθεί» απόψε για την πρόκριση στους «4» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.