Ένα και να... καίει για τη Μαγιόρκα
i

Μαγιόρκα / © printscreen twitter

Ένα και να... καίει για τη Μαγιόρκα

Sportal newsroom 23:56 - 20.01.2023 / Ανανεώθηκε: 00:25 - 21.01.2023

Σημαντική νίκη στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή πέτυχε η Μαγιόρκα που επιβλήθηκε με 1-0 της Θέλτα για την 21η αγωνιστική της Primera Division.

Νίκη - μισή παραμονή πέτυχε η Μαγιόρκα που επιβλήθηκε με 1-0 της Θέλτα για την 21η αγωνιστική της La Liga Η ομάδα του Χαβιέ Αγκίρε έδωσε τέλος στο αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων που έτρεχε η ομάδα του Βίγκο.

Οι φιλοξενούμενοι φάνηκαν πιο απειλητικοί στο ξεκίνημα του αγώνα. Ο Βέιγκα τέσταρε τα αντανακλαστικά του Ραΐκοβιτς. Λίγο αργότερα, ο Ιάγκο Άσπας σπατάλησε νέα καλή ευκαιρία για την ομάδα του.

Η Θέλτα έδειχνε να πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και έφτασε κοντά στο γκολ με τον Στραντ. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πετύχουν το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 58ο λεπτό.

Μετά από ωραία ομαδική προσπάθεια, η μπάλα έφτασε στον Ροντρίγκεθ που με ωραίο πλασέ από το ύψος του πέναλτι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος του ματς φέρνοντας τη Μαγιόρκα στους 25 βαθμούς και βάζοντας τη Θέλτα σε περιπέτειες σε ότι αφορά την παραμονή.