Μαγκουάιρ: «Ήταν απογοητευτική η φετινή σεζόν»

Χάρι Μαγκουάιρ

i

© PrtScr

Μαγκουάιρ: «Ήταν απογοητευτική η φετινή σεζόν»

Δημήτρης Χούπης 14:48 - 23.05.2024 / Ανανεώθηκε: 07:49 - 29.05.2024

Ο Χάρι Μαγκουάιρ δεν μπορούσε να κρύψει τη δυσαρέσκειά του για τη φετινή σεζόν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μιλώντας σε αγγλικό Μέσο.

Η σεζόν για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν απογοητευτική, καθώς τερμάτισε όγδοη στην Premier League, ενώ την ίδια ώρα έμεινε εκτός από αρκετά νωρίς σε όλες τις διοργανώσεις. Εκτός από το FA Cup, όπου είναι η μοναδική ευκαιρία για να σωθεί η χρονιά της ομάδας μιας και βρίσκεται στον τελικό απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Χάρι Μαγκουάιρ λοιπόν, μιλώντας σε αγγλικό Μέσο, δεν μπόρεσε να κρύψει την απογοήτευσή του, τονίζοντας πως η σεζόν ήταν αρκετά κακή.

«Ήταν μια πραγματικά απογοητευτική σεζόν. Όλοι θα το παραδεχτούν αυτό. Ως ομάδα, η φετινή σεζόν ήταν πολύ πιο δύσκολη από την περσινή. Αν δεν έχεις καλά αποτελέσματα, οι παίκτες εξετάζονται, συνδέονται με αποχώρηση. Πουλιούνται, μπαίνουν στη μεταγραφική λίστα και ο προπονητής δέχεται πίεση», σχολιάζει από την εμπειρία του: «Είμαι εδώ πέντε χρόνια και ξέρω τι συμβαίνει», ήταν τα λόγια του στην αρχή.

Παρόλα αυτά ο Άγγλος κεντρικός αμυντικός εξακολουθεί να ελπίζει πως η εικόνα της ομάδας μπορεί να διορθωθεί. «Ο προπονητής έχει αρκετή εμπειρία για να ξέρει ότι είναι αναπόσπαστο κομμάτι της παρουσίας του σε αυτόν τον σύλλογο. Είμαι σίγουρος ότι μπορεί να το αντιμετωπίσει αυτό», είπε συγκεκριμένα.

Ο 31χρονος αυτή τη στιγμή είναι τραυματίας και κάνει αγώνα δρόμου για να είναι διαθέσιμος για τον τελικό του FA Cup και τόνισε πόσο απογοητευμένος είναι για το γεγονός ότι στο τέλος της σεζόν ήταν εκτός λόγω του τραυματισμού.

«Κάνω ό,τι μπορώ για να επιστρέψω. Ακόμα και αν προπονηθώ ξανά μόνο την προηγούμενη μέρα του αγώνα, θέλω να συμμετέχω. Ήταν απογοητευτικό να υποστώ τον τραυματισμό στην προπόνηση και θα ήθελα να τελειώσω τη σεζόν στην Premier», σχολίασε μεταξύ άλλων.