Αντίπαλοι Παναθηναϊκού: Η Μακάμπι Χάιφα θέλει να παίξει στο Ισραήλ με τη Ρεν

Αντίπαλοι Παναθηναϊκού: Η Μακάμπι Χάιφα θέλει να παίξει στο Ισραήλ με τη Ρεν

Γιώργος Σακελλαρίου 17:51 - 11.11.2023 / Ανανεώθηκε: 18:04 - 11.11.2023

Στη Μακάμπι Χάιφα θέλουν να παίξουν με τη Ρεν στο Ισραήλ, αλλά όλα δείχνουν Κύπρο.

Στη σκιά του πολέμου στο Ισραήλ, η Μακάμπι Χάιφα θα κληθεί να δώσει ένα ακόμα ευρωπαϊκό ματς. Το επόμενο, μάλιστα, είναι εντός έδρας για τη φάση των ομίλων του Europa League, αφού θα φιλοξενήσει την πρωτοπόρο Ρεν στις 30 Νοεμβρίου.

Η διοίκηση της Μακάμπι Χάιφα παρακολουθεί τις εξελίξεις και αυτό που διαρρέει είναι ότι αν ηρεμήσουν τα πράγματα τις προσεχείς μέρες, θα υποβάλλει αίτημα στην UEFA, ώστε το παιχνίδι με τη γαλλική ομάδα να διεξαχθεί στη φυσική της έδρα, το στάδιο «Σάμι Όφερ», εκεί όπου υποδέχθηκε και τον Παναθηναϊκό στις 5 Οκτωβρίου, δύο μέρες πριν την επίθεση της Χαμάς.

Οι άνθρωποι της Μακάμπι, βέβαια, γνωρίζουν ότι οι πιθανότητες να συμβεί αυτό είναι ελάχιστες. Σε κάθε περίπτωση, ο σύλλογος έχει ήδη δηλώσει το γήπεδο στη Λάρνακα, όπου πραγματοποιήθηκε και ο αγώνας με τη Βιγιαρεάλ την περασμένη Πέμπτη.

Αυτό φυσικά έρχεται σε αντίθεση με αναφορές στη Σερβία ότι η ομάδα του Ισραήλ ενδιαφέρεται να φιλοξενήσει τον αγώνα με τη Ρεν στο Βελιγράδι. Εάν ο αγώνας διεξαχθεί, όπως αναμένεται στη Λάρνακα, η κυπριακή κυβέρνηση δεν θ’ αλλάξει φυσικά την απόφασή της και το ματς με τη γαλλική ομάδα θα διεξαχθεί επίσης χωρίς κόσμο. Να σημειωθεί ότι αρκετοί οπαδοί της Μακάμπι Χάιφα δοκίμασαν να μπουν την Πέμπτη στο γήπεδο στο ματς με το «κίτρινο υποβρύχιο», αλλά δεν τους επετράπη η είσοδος στο γήπεδο.