Μαμαρντασβίλι: «Ήξερα που θα εκτελέσει ο Μπακασέτας»

Ο Μαμαρντασβίλι

i

© Intime

Μαμαρντασβίλι: «Ήξερα που θα εκτελέσει ο Μπακασέτας»

Στέλιος Βαρδάκης 20:25 - 27.03.2024

Στο χαμένο πέναλτι του Τάσου Μπακασέτα στάθηκε ο Γκιόργκι Μαμαρντασβίλι, στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι της Γεωργίας με την Ελλάδα.

Η Ελλάδα ολοκλήρωσε άδοξα την προσπάθειά της να πάρει την πρόκριση στα τελικά του Euro 2024. Mετά από 120 λεπτά και εννέα εκτελέσεις πέναλτι, η Γεωργία πήρε τη νίκη και κατ' επέκταση την πρόκριση στη διοργάνωση που θα φιλοξενηθεί στη Γερμανία.

Από τους άτυχους της Εθνικής ήταν ο Τάσος Μπακασέτας, ο οποίος ήταν και εκείνος που εκτέλεσε πρώτος από τα 11 μέτρα. Η προσπάθειά του σταμάτησε στον Μαμαρντασβίλι, ο οποίος αργότερα εξήγησε πως ήξερε το που θα εκτελέσει ο μεσοεπιθετικός.

«Ηττήθηκα στα πέναλτι όχι μόνο από την Μπέτις, αλλά και από την Ρεάλ Μαδρίτης. Είπα στον εαυτό μου πως αυτό δεν θα ξανασυμβεί και πράγματι έτσι έγινε. Δεν ήταν μόνο στα πέναλτι δύσκολο να αγωνιστώ, αλλά σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης. Υπάρχει πολύ πίεση σε τέτοια παιχνίδια», τόνισε αρχικά ο τερματοφύλακας, ενώ στη συνέχεια μίλησε για την απόκρουσή του στο πέναλτι του Μπακασέτα, λέγοντας πως:

«Ήξερα που θα εκτελεστεί το πρώτο πέναλτι της Ελλάδας (σ.σ.:Μπακασέτας) γιατί είχε σουτάρει τέσσερα πέναλτι σε εκείνη την γωνία σε κρίσιμες στιγμές για την ομάδα του. Είναι δύσκολο να εκφράσω τα συναισθήματα μου. Δουλεύω σκληρά, όχι μόνο στα πέναλτι, αλλά και σε οτιδήποτε άλλο και αυτή η δουλειά φέρνει αποτελέσματα».

Ο Βλαχοδήμος θυμήθηκε τον Αντετοκούνμπο κι έστειλε μήνυμα για την επόμενη μέρα: «Είναι βήματα για την επιτυχία»

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, μετά τον αποκλεισμό,  θυμήθηκε την ατάκα του Γιάννη Αντετοκούνμπο σε μία συνέντευξη Τύπου, όταν οι Μπακς απέτυχαν να πάρουν το πρωτάθλημα. Τόνισε ότι δεν ήταν αποτυχία, αλλά βήμα προς την επιτυχία. Αυτό ανέφερε και ο Έλληνας γκολκίπερ με ανάρτησή του στα social media.

«Το θέλαμε πολύ. Απογοητευμένοι, στεναχωρημένοι, αλλά συνεχίζουμε κι εξελισσόμαστε για το επόμενο όλοι μαζί ενωμένοι. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους υποστηρικτές μας. Ψηλά το κεφάλι, ΕΛΛΑΔΑ!!! Δεν είναι αποτυχία. Είναι βήματα προς την επιτυχία», ανέφερε ο Βλαχοδήμος κι επισήμανε στην ανάρτησή του και τον Έλληνα σούπερ σταρ του NBA.