Ο Κβαρατσχέλια γιόρτασε την πρόκριση της Γεωργίας επί της Ελλάδας με βαπτίσια!

Ο Κβαρατσχέλια γιόρτασε την πρόκριση της Γεωργίας επί της Ελλάδας με βαπτίσια!

Άγγελος Φραγκισκάτος 17:01 - 27.03.2024 / Ανανεώθηκε: 17:03 - 27.03.2024

Ο Κβίτσα Κβαρατσχέλια μία μέρα μετά την πρόκριση της Γεωργίας επί της Ελλάδας για το Euro 2024, βάφτισε τον γιο του συμπαίκτη του στην εθνική Ζούρικο Νταβιντασβίλι.

Οι παίκτες της Γεωργίας πετούν στα σύννεφα.

Έγραψαν ιστορία για την εθνική ομάδας της χώρας του με την πρόκριση στο Euro 2024 κόντρα στην Ελλάδα. Η Γεωργία θα παίξει για πρώτη φορά σε μεγάλη διοργάνωση και οι πανηγυρισμοί δεν έχουν κοπάσει. Έστω κι αν σύντομα θα ενταχθούν στους συλλόγους τους.

Ο ηγέτης της Γεωργίας και της Νάπολι, ο Κβίτσα Κβαρατσχέλια μετά το ματς με την Ελλάδα αποκάλυψε στους δημοσιογράφους ότι θα γίνει σύντομα μπαμπάς και θα αποκτήσει αγόρι.

Πριν γίνει πατέρας, όμως, έγινε νονός. Ο Κβαρατσχέλια επελέγη από τον συμπαίκτη του στην εθνική τον Ζουρίκο Νταβιντασβίλι για να γίνει νονός του γιου του.

Ο ποδοσφαιριστής της Νάπολι και ο συμπατριώτης του, ο οποίος αγωνίζεται στη Μπορντό είναι φίλοι εδώ και χρόνια και κάνουν παρέα οικογενειακώς.

Το μεσημέρι της Τετάρτης, λοιπόν, βρέθηκαν σε ορθόδοξη εκκλησία και ο Κβαρατσκέλια βάφτισε τον γιο του Νταβιντασβίλι, ενώ η σύζυγος του τελευταίου ανέβασε φωτογραφίες και βίντεο στα social media.

Οι πανηγυρισμοί του Κβαρατσχέλια με τον Νταβιντασβίλι μετά την πρόκριση

Να θυμίσουμε ότι Κβαρατσχέλια στο ματς με την Ελλάδα δεν άντεξε και στο 108’ βγήκε με τράβηγμα στον προσαγωγό.

Είδε το υπόλοιπο της παράτασης και τη διαδικασία των πέναλτι από τον πάγκο και φυσικά στο τέλος πανηγύρισε έξαλλα με τους συμπαίκτες του και χιλιάδες οπαδούς που εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο το εισιτήριο για το Euro 2024 στη Γερμανία. Στα αποδυτήρια, παράλληλα, πανηγύριζε σηκώνοντας κρατώντας καρέκλες και τραδουδώντας συνθήματα στο μικρόφωνο.

Στη συνέχεια και στη μεικτή ζώνη αποκάλυψε δημόσια ότι θα γίνει σύντομα πατέρας, τονίζοντας μάλιστα, ότι θα είναι αγόρι.

Δείτε το βίντεο με την αποκάλυψη του Κβαρατσχέλια έξω από τα αποδυτήρια του γηπέδου «Μπόρις Παϊχάτζε».

Μετά το ματς, επίσης ο ηγέτης της Γεωργίας μίλησε στα ελληνικά ΜΜΕ. Αναλυτικά όσα είπε:

Ο Βλαχοδήμος θυμήθηκε τον Αντετοκούνμπο κι έστειλε μήνυμα για την επόμενη μέρα: «Είναι βήματα για την επιτυχία»
ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ

16:28 - 27.03.2024

Ο Βλαχοδήμος θυμήθηκε τον Αντετοκούνμπο κι έστειλε μήνυμα για την επόμενη μέρα: «Είναι βήματα για την επιτυχία»

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος εμπνεύστηκε από την ατάκα του Γιάννη Αντετοκούνμπο και τόνισε ότι ο αποκλεισμός της Εθνικής Ελλάδας από το Euro 2024 δεν είναι αποτυχία, αλλά βήμα προς την επιτυχία.

«Ευχαριστώ τον κόσμο. Γράψαμε ιστορία. Δείξαμε ότι είμαστε καλή ομάδα. Είναι σπουδαίες οι στιγμές για τη Γεωργία. Πριν το ματς είπα στους συμπαίκτες μου ότι παίζουμε 60.000 κόντρα σε 11 παίκτες. Τα καταφέραμε και πάμε σε ένα άλλο επίπεδο».

Για την Εθνική Ελλάδας σχολίασε: «Ήταν καλό ματς με παίκτες τοπ επιπέδου. Την επόμενη φορά ίσως πάει σε μία μεγάλη διοργάνωση. Ίσως την επόμενη φορά να νικήσουν. Να τους ευχηθώ καλή τύχη».