Το Γεωργία - Ελλάδα «σάρωσε» τα νούμερα τηλεθέασης

Γεωργία - Ελλάδα

i

© Intime

Το Γεωργία - Ελλάδα «σάρωσε» τα νούμερα τηλεθέασης

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 11:14 - 27.03.2024 / Ανανεώθηκε: 11:16 - 27.03.2024

Ο τελικός της Ελλάδας κόντρα στη Γεωργία με έπαθλο την πρόκριση στο Euro 2024 βρέθηκε στο επίκεντρο των τηλεθεατών.

Ο τελικός της Τιφλίδας ανάμεσα σε Γεωργία και Ελλάδα με φόντο την πρόκριση στην τελική φάση του Euro 2024 καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό και σάρωσε τα νούμερα της τηλεθέασης!

Η επίσημη αγαπημένη κράτησε το μηδέν για 120 λεπτά αλλά ταυτόχρονα έμεινε «άσφαιρη» κόντρα στον Κβαρατσκέλια και την... παρέα του κι έτσι η υπόθεση πρόκριση κρίθηκε στη διαδικασία των πέναλτι. Εκεί, η ομάδα του Πογέτ αποδείχτηκε πιο άστοχη καθώς Μπακασέτας και Γιακουμάκης δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα, με αποτέλεσμα οι «γαλανόλευκοι» να απουσιάζουν από ακόμη μία μεγάλη διοργάνωση.

Όπως ήταν λογικό κι αναμενόμενο, η σπουδαιότητα της αναμέτρησης τράβηξε την προσοχή αρκετών ποδοσφαιρόφιλων, με τα νούμερα στο κανάλι του Alpha να μιλάνε από μόνα τους.

Συγκεκριμένα, στο δυναμικό κοινό, το παιχνίδι της Ελλάδας με τη Γεωργία σημείωσε μέσο όρο 42,8%, φτάνοντας σε τέταρτο (20:30 – 20:45) μέχρι και το 48,9%. Όσον αφορά στο γενικό σύνολο, ο αγώνας είχε μέσο όρο 40%, ανεβαίνοντας μέχρι το 45,8% στο τέταρτο 20:30 – 20:45.

Η τηλεθέαση

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

Γεωργία – Ελλάδα 42,8%

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

Γεωργία – Ελλάδα 40%

Ξέφρενο πάρτι στην Τιφλίδα από κόσμο και παίκτες της Γεωργίας μετά την πρόκριση στο Euro

Εκτός από τους χιλιάδες οπαδούς που θα βρέθηκαν στο γήπεδο της Ντιναμό Τιφλίδας, μεγάλο ενδιαφέρον υπήρχε για την εν λόγω αναμέτρηση και στην υπόλοιπη χώρα.

Σε αυτό το πλαίσιο στήθηκε γιγαντοοθόνη στην Πλατεία Δημοκρατίας στην Τιφλίδα ώστε να γίνει μαζική προβολή του μεγάλου αγώνα.

«Δείτε τον αγώνα Γεωργία-Ελλάδα στη μεγάλη οθόνη! Από τις 19:00 όλοι οι ποδοσφαιρόφιλοι μπορείτε να βρεθείτε στην Πλατεία Δημοκρατίας, όπου θα βρείτε μια ζώνη φιλάθλων που θα φτιαχτεί χάρη στον Δήμο. Στις 20:45 παρακολουθήστε τον αγώνα της εθνικής ομάδας (σ.σ. η Γεωργία είναι δυο ώρες μπροστά). Ας στηρίξουμε μαζί την Εθνική Γεωργίας απέναντι στην Ελλάδα», ανέφερε η σχετική ενημέρωση.

Η «ασπίδα» προστασίας του Νικοπολίδη σε Μπακασέτα και Γιακουμάκη: «Οι προσωπικές προσβολές δεν έχουν θέση»
ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ

09:33 - 27.03.2024

Η «ασπίδα» προστασίας του Νικοπολίδη σε Μπακασέτα και Γιακουμάκη: «Οι προσωπικές προσβολές δεν έχουν θέση»

Ο Αντώνης Νικοπολίδης θέλησε μέσω των social media να υπερασπιστεί τους Μπακασέτα και Γιακουμάκη, μετά τα χαμένα πέναλτι στον τελικό με τη Γεωργία.

Μετά την πρόκριση, ακολούθησε ξέφρενο πάρτι στους δρόμους της Τιφλίδας αλλά και στην πλατεία Δημοκρατίας, εκεί όπου είχαν συγκεντρωθεί χιλιάδες Γεωργιανοί για να πανηγυρίσουν την μεγάλη αυτή επιτυχία της χώρας τους.