«Η Ίντερ εξετάζει την περίπτωση του Μανδά»

Μανδάς

i

© Intime

«Η Ίντερ εξετάζει την περίπτωση του Μανδά»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 11:11 - 08.06.2024 / Ανανεώθηκε: 11:18 - 08.06.2024

Ο Χρήστος Μανδάς βρίσκεται στη λίστα της Ίντερ σύμφωνα με τους Ιταλούς.

Ο Χρήστος Μανδάς άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά κι έγινε ο «κέρβερος» της Λάτσιο, με αποτέλεσμα πλέον να αποτελεί ένα «καυτό» όνομα στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο είναι ο εκλεκτός των Αλαφούζου - Παπαδημητρίου αν ο Σάρι απαντήσει αρνητικά
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

01:25 - 08.06.2024

Ο Ντιέγκο Αλόνσο είναι ο εκλεκτός των Αλαφούζου - Παπαδημητρίου αν ο Σάρι απαντήσει αρνητικά

Ο Παναθηναϊκός φέρεται να βρίσκεται σε συμφωνία με τον 49χρονο, Ντιέγκο Αλόνσο, που είχε αντικαταστήσει τον Μεντιλίμπαρ στη Σεβίλλη. Τον φέρνει Ελλάδα αν αρνηθεί ο Μαουρίσιο Σάρι την πρόταση των «πράσινων».

Μία από τις ομάδες που φαίνεται να εξετάζουν την περίπτωσή του είναι η Ίντερ, σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε η ιστοσελίδα της ιταλικής εφημερίδας «Gazzetta dello Sport».

Μεταξύ άλλων αναφέρεται πως οι νερατζούρι θα χρειαστούν 15 εκατομμύρια ευρώ για να τον κάνουν δικό τους, με το συμβόλαιο του Έλληνα γκολκίπερ στη Λάτσιο να έχει ισχύ μέχρι και το καλοκαίρι του 2028. 

Μεταξύ άλλων το δημοσίευμα αναφέρει:

«Καθιερώθηκε στο δεύτερο μέρος της σεζόν, τόσο που το όνομά του κατέληξε στα τετράδια αρκετών κορυφαίων συλλόγων. Ο σύλλογος του Κλαούντιο Λοτίτο (Λάτσιο) δυσκολεύεται να προσαρμόσει το συμβόλαιό του, το οποίο έχει επίσης μεγάλη προθεσμία, έως το 2028.

Και σε περίπτωση πώλησης, το κέρδος κεφαλαίου θα ήταν τεράστιο, αν σκεφτεί κανείς ότι ο παίκτης πληρώθηκε μόλις 1 εκατομμύριο. Τώρα θα χρειαζόταν τουλάχιστον 15 φορές περισσότερο για να φύγει.

Ο Μανδάς αρέσει στην Ίντερ και αρέσει στον προπονητή Ιντζάγκι, που έχει κάνει θετικές αναφορές. Ο Μανδάς ξεχώρισε στο πρωτάθλημα, όταν κλήθηκε να αντικαταστήσει τον Προβεντέλ».