Ο Ντιέγκο Αλόνσο είναι ο εκλεκτός των Αλαφούζου - Παπαδημητρίου αν ο Σάρι απαντήσει αρνητικά

Ντιέγκο Αλόνσο

i

@Photo by Fran Santiago/Getty Images

Ο Ντιέγκο Αλόνσο είναι ο εκλεκτός των Αλαφούζου - Παπαδημητρίου αν ο Σάρι απαντήσει αρνητικά

Sportal newsroom 01:25 - 08.06.2024 / Ανανεώθηκε: 01:25 - 08.06.2024

Ο Παναθηναϊκός φέρεται να βρίσκεται σε συμφωνία με τον 49χρονο, Ντιέγκο Αλόνσο, που είχε αντικαταστήσει τον Μεντιλίμπαρ στη Σεβίλλη. Τον φέρνει Ελλάδα αν αρνηθεί ο Μαουρίσιο Σάρι την πρόταση των «πράσινων».

Ο Μαουρίσιο Σάρι έχει αργήσει πάρα πολύ να απαντήσει στην ηγεμονική πρόταση που του έχει καταθέσει ο Παναθηναϊκός, οι «πράσινοι» θα τον περιμένουν λίγες μέρες ακόμα καθώς πρόκειται για την απόλυτη υπέρβαση όσον αφορά τον πάγκο της ομάδας, αλλά παράλληλα τρέχουν και άλλες περιπτώσεις. Και μία απ' αυτές που φέρεται να έχει προκριθεί είναι του Ντιέγκο Αλόνσο.

Ο Ουρουγουανός προπονητής δούλεψε στη Σεβίλλη μέσα στη σεζόν, απ' όπου έμεινε ελεύθερος και πλέον κυκλοφορεί ελεύθερος. Φέρεται να είναι προσωπική επιλογή του τεχνικού διευθυντή της ομάδας, Γιάννη Παπαδημητρίου, ο οποίος έχει προχωρήσει τις επαφές μαζί του και μάλιστα όπως προκύπτει από το εξωτερικό, φαίνεται πως οι δύο πλευρές έχουν φτάσει σε καταρχήν συμφωνία.

Ο Παναθηναϊκός έχει δώσει μικρό περιθώριο ακόμα στον Σάρι, αλλά είναι προφανές πως ο χρόνος πλέον πιέζει ασφυκτικά. Και δεν μπορεί να περιμένει εσαεί τον Ιταλό προπονητή. Επί της ουσίας η απόφαση του Σάρι, αν τελικά αποφασίσει να... απαντήσει στον Παναθηναϊκό πριν λήξει το deadline που του έχει δοθεί, θα καθορίσει και τις εξελίξεις.

Ο Αλόνσο είναι με τα... εισιτήρια στα χέρια για να έρθει στην Αθήνα και να υπογράψει με τους πράσινους, αναλαμβάνοντας την ομάδα και τον σχεδιασμό άμεσα.

Ο Ουρουγουανός προπονητής είναι 49 ετών και ήταν εκείνος που διαδέχθηκε τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στη Σεβίλλη μετά την αποχώρηση του νυν τεχνικού του Ολυμπιακού από τους Ανδαλουσιανούς.

Ο άνθρωπος που είναι κοντά στον Σάρι απάντησε σε φίλους του Παναθηναϊκού με αινιγματικό ποστ και ένα... τσιγάρο
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:34 - 06.06.2024

Ο άνθρωπος που είναι κοντά στον Σάρι απάντησε σε φίλους του Παναθηναϊκού με αινιγματικό ποστ και ένα... τσιγάρο

Ο Αλφρέντο Πεντούλα, ο άνθρωπος που βρίσκεται κοντά στο περιβάλλον του Μαουρίτσιο Σάρι απάντησε σε φίλους του Παναθηναϊκού με ένα αινιγματικό ποστ για το μέλλον του Ιταλού τεχνικού.

Έχει στο ενεργητικό του κατάκτηση ενός πρωταθλήματος στο Μεξικό (με την Πατσούκα το 2016) και δυο CONCACAF Champions League (με την ίδια ομάδα το 2017 και τη Μοντερέι το 2019).

Εκτός αυτών, διετέλεσε και ομοσπονδιακός τεχνικός της Ουρουγουάης από το 2021 (όταν διαδέχθηκε τον εμβληματικό Όσκαρ Ταμπάρες) και ήταν εκείνος που οδήγησε την «αλμπισελέστε» στο Μουντιάλ του Κατάρ.