Μάνταλος: «Κρατάμε τη νίκη και την αντίδραση που βγάλαμε με δέκα παίκτες» (vid)

Πέτρος Μάνταλος

i

©Intime

Μάνταλος: «Κρατάμε τη νίκη και την αντίδραση που βγάλαμε με δέκα παίκτες» (vid)

Sportal newsroom 10:37 - 29.09.2023

Στην αντίδραση που έβγαλε η ΑΕΚ μετά την ισοφάριση από τον Ατρόμητο, στάθηκε ο Πέτρος Μάνταλος, κατά τη βράβευσή του ως πολυτιμότερος της αναμέτρησης.

Ο Πέτρος Μάνταλος αναδείχθηκε COSMOTE MVP της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο, μέσα από την ψηφοφορία μεταξύ των μελών της επίσημης κοινότητας της ΠΑΕ ΑΕΚ στο Viber.

Ο διεθνής μέσος πραγματοποίησε συνολικά μια σπουδαία εμφάνιση, ενώ ήταν και αυτός που κέρδισε τα δύο πέναλτι από τα οποία προήλθαν τα γκολ της Ένωσης.

Κατά την παραλαβή του βραβείου του ο Μάνταλος μίλησε στην κάμερα του AEK TV και αναφέρθηκε στην εξέλιξη – θρίλερ που είχε η αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο, αλλά και στα στοιχεία που θα πρέπει να κρατήσει η ομάδα από αυτό το παιχνίδι.

«Ηταν καθαρά δική μας ευθύνη που δεν καθαρίσαμε το παιχνίδι νωρίτερα. Θα κρατήσουμε όμως τους τρεις βαθμούς και την αντίδραση που βγάλαμε μετά το γκολ που δεχθήκαμε και με δέκα παίκτες. Καταφέραμε να βρούμε το γκολ που μας έβαλε πάλι μπροστά στο και χάρη σε αυτό πήραμε τους τρεις βαθμούς», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πέτρος Μάνταλος.