Αυτές είναι όλες οι αμφισβητούμενες φάσεις από τα ΑΕΚ - Ατρόμητος και Αστέρας - Παναθηναϊκός (vids & pics)

Αυτές είναι όλες οι αμφισβητούμενες φάσεις από τα ΑΕΚ - Ατρόμητος και Αστέρας - Παναθηναϊκός (vids & pics)

Sportal newsroom 09:56 - 29.09.2023 / Ανανεώθηκε: 10:03 - 29.09.2023

Οι διαιτητικές αποφάσεις στο ΑΕΚ - Ατρόμητος και στο Αστέρας Τρίπολης - Παναθηναϊκός έχουν ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων τις τελευταίες ώρες.

Η ΑΕΚ κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Ατρόμητου και με την εύστοχη εκτέλεσε πέναλτι αλά Πανένκα του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς στις καθυστερήσεις του ματς (90+5') πανηγύρισε το πρώτο της «τρίποντο» τη φετινή σεζόν στην «ΟΠΑΠ Arena». Λίγο νωρίτερα ο Παναθηναϊκός έσπασε την «κατάρα» καθώς επικράτησε με 4-1 του Αστέρα στην Τρίπολη. Βέβαια και στα δύο ματς πρωταγωνιστές έγιναν οι διαιτητές και οι αποφάσεις τους έχουν ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων τις τελευταίες ώρες. 

Πάμε να δούμε τις αμφισβητούμενες φάσεις σε Νέα Φιλαδέλφεια και Τρίπολη. Ξεκινώντας από το ματς της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο οι Περιστεριώτες διαμαρτύρονται για το γκολ που ακυρώνεται στον Έρλινγκμαρκ στο 77', για το δεύτερο πέναλτι που κερδίζει η ΑΕΚ και για τον δεύτερο βοηθό που πρώτα βλέπει οφσάιντ στη φάση του Έρλινγκμαρκ και δεύτερον βλέπει και οφσάιντ στη φάση του πέναλτι του Αντζιέλσκι.

https://www.youtube.com/watch?v=8uJY_JNnB68

Πάμε τώρα και στο ματς του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα. Ο μεγάλος ντόρος έχει γίνει με το πέναλτι που υποδεικνύει ο Ευαγγέλου στο 79' όταν ο Καρμόνα ανέτρεψε τον Τζούρισιτς με τους Αρκάδες να αναφέρουν ότι το μαρκάρισμα είναι εκτός περιοχής. 

Τι αναφέρει ο κανονισμός για το πέναλτι του Τζούρισιτς στην Τρίπολη (vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

09:40 - 29.09.2023

Τι αναφέρει ο κανονισμός για το πέναλτι του Τζούρισιτς στην Τρίπολη (vid)

Ο Φίλιπ Τζούρισιτς κέρδισε πέναλτι στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα με τη συγκεκριμένη φάση να είναι μία από αυτές της 6ης αγωνιστικής που συζητήθηκε αρκετά. Τι αναφέρει ωστόσο ο κανονισμός.

Στο 68ο λεπτό ο Καλτσάς ισοφαρίζει (2-2) για τον Αστέρα, αλλά το γκολ του ακυρώνεται καθώς η μπάλα κόντραρε στο σώμα του Καλτσά και μετά στο χέρι του.