Οργή στον Ατρόμητο: «Κανένα οφσάιντ στον Έρλινγκμαρκ, χέρι του Ζίνι στο δεύτερο πέναλτι της ΑΕΚ»
i

©intime

Οργή στον Ατρόμητο: «Κανένα οφσάιντ στον Έρλινγκμαρκ, χέρι του Ζίνι στο δεύτερο πέναλτι της ΑΕΚ»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 00:19 - 29.09.2023 / Ανανεώθηκε: 00:33 - 29.09.2023

Τις φάσεις στις οποίες θεωρεί πως ο Παπαδόπουλος τον έχει αδικήσει γνωστοποίησε ο Ατρόμητος, κάνοντας λόγο για έλλειψη δικαιοσύνης από τον ρέφερι της αναμέτρησης με την ΑΕΚ.

Ο Ατρόμητος είναι έξαλλος με τη διαιτησία του Ιωάννη Παπαδόπουλου στην «OPAP Arena», θεωρώντας πως ο διαιτητής της αναμέτρησης έκανε τα πάντα για να νικήσει η ΑΕΚ. Η πλευρά των Περιστεριωτών γνωστοποίησε τις φάσεις για τις οποίες διαμαρτύρεται, τονίζοντας πως υπήρξε έλλειψη δικαιοσύνης από τον ρέφερι.

Ειδικότερα, σε διαρροή της η ομάδα των δυτικών προαστίων τονίζει πως: «Ως Ατρόμητος είμαστε έξαλλοι και απηυδισμένοι για τα όσα έγιναν στο ματς με την ΑΕΚ και συγκεκριμένα με τους Παπαδόπουλο (διαιτητή), Σάββα (β βοηθό), Παπαπέτρου (VAR) και Μωυσιάδη (AVAR).

1. Δεν υπάρχει κανένα οφσάιντ, στο γκολ που ακυρώνεται στον Έρλινγκμαρκ στο 77'. Κανείς δεν έχει καταλάβει που είναι εκτεθειμένος ο Έρλινγκμαρκ και αν υπάρχει κάποιος που να μην καλύπτεται είναι ο Τσακμάκης που δεν έχει καμία συμμετοχή στη φάση. 

2. Στο δεύτερο πέναλτι που κερδίζει η ΑΕΚ, έχει προηγηθεί ξεκάθαρο χέρι του Ζίνι. Είναι δεδομένο αυτό από τη φορά που παίρνει η μπάλα στη συγκεκριμένη φάση. 

3. Όλη η συμπεριφορά του Παπαδόπουλου και του εργαλείου Παπαπετρου είναι κάτι παραπάνω από προκλητική! Καμία δικαιοσύνη στον τρόπο σφυριγματων στις δύο ομάδες. ΚΑΜΙΑ! Ο Παπαπέτρου προσπαθούσε από το VAR στο πρώτο ημίχρονο να βρει παράβαση του Κεσχρίντα σε ξεκάθαρο φάουλ σε εναέρια διεκδίκηση και αγκωνιά.

4. Για τον δεύτερο βοηθό, είναι απίστευτο το γεγονός ότι πρώτα βλέπει οφσάιντ στη φάση του Έρλινγκμαρκ και δεύτερον βλέπει και οφσάιντ στη φάση του πέναλτι του Αντζιέλσκι. Προφανώς είχε μεγάλη αγωνία μην στραβώσει το οτιδήποτε.

5. Αποκορύφωμα. Φάουλ έξω από την περιοχή στην τελευταία φάση του αγώνα και ο Παπαδόπουλος από την αγωνία του σφυρίζει τη λήξη του αγώνα.

Μερικές χρηστικές πληροφορίες. Το εργαλείο που ονομάζεται Παπαπέτρου και μάλλον είναι ο μοναδικός διαιτητής παγκοσμίως που συνεχίζει να σφυρίζει σε αυτό το επίπεδο ενώ έχει δώσει οφσαιντ από πλάγιο (στη διάθεσή σας αν χρειάζεστε και το βίντεο) είναι ο διαιτητής που ήταν πάλι var σε ένα ματς που του κόστισε πολύ μεγάλη τιμωρία.

 Ατρόμητος - Ολυμπιακός 0-1 με ένα γκολ του Μπρουμα. Από τότε προφανώς το άχτι και το κόμπλεξ του για μας είναι τεράστιο. Αυτόν τον άνθρωπο, είχαν την τρομερή ιδέα να τον ορίσουν πάλι VAR! στο αμέσως επόμενο παιχνίδι της ομάδας μας με τον Αστέρα τη Δευτέρα».