O Καραπαπάς πόσταρε μαϊμούδες: «Welcome to Baltakistan - Πόσο ξεφτίλα πια;»

Κώστας Καραπαπάς

i

© Intime

O Καραπαπάς πόσταρε μαϊμούδες: «Welcome to Baltakistan - Πόσο ξεφτίλα πια;»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 00:10 - 29.09.2023 / Ανανεώθηκε: 00:15 - 29.09.2023

Θέση για τις αμφισβητούμενες φάσης της 6ης αγωνιστικής, στα ματς Αστέρας Τρίπολης - Παναθηναϊκός και ΑΕΚ - Ατρόμητος, πήρε ο Κώστας Καραπαπάς, μέσω αναρτήσεων στο Instagram.

Με αμφισβητούμενες φάσεις ολοκληρώθηκαν τα παιχνίδια της 6ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, στα παιχνίδια Αστέρας Τρίπολης - Παναθηναϊκός και ΑΕΚ - Ατρόμητος. Σε πρώτο χρόνο, στο ματς της Αρκαδίας οι γηπεδούχοι υποστήριξαν πως δεν υπάρχει πέναλτι στον Τζούρισιτς, καθώς η παράβαση γίνεται εκτός περιοχής.

Σε δεύτερο χρόνο, στην αναμέτρηση της Ένωσης με τους Περιστεριώτες, οι φιλοξενούμενοι φώναξαν για το ακυρωθέν τους γκολ, για το πέναλτι που έφερε το 2-1 των γηπεδούχων και το γεγονός πως ο Παπαδόπουλος δεν άφησε το φάουλ της ομάδας του Κόουλμαν - πριν το τελικό σφύριγμα - να εκτελεστεί. 

Θέση για αυτές τις φάσεις πήρε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, μέσω αναρτήσεων στο Instagram. «Πόσο ξεφτίλες, πόσο; Ξεφτίλα Χ2», έγραψε για την απόφαση του Ευαγγέλου στον Παναθηναϊκό, την οποία συνόδευσε με μία φωτογραφία με μαϊμούδες. Ακολούθησε μία ακόμα ανάρτηση που έγραφε «Welcome to Baltakistan», στην οποία προφανώς αναφέρεται στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκο.

Δείτε εδώ τα ποσταρίσματα του Κώστα Καραπαπά: