Ατρόμητος: Καμία συνέντευξη τύπου και καμία δήλωση σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις αποφάσεις του Παπαδόπουλου

Ατρόμητος: Καμία συνέντευξη τύπου και καμία δήλωση σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις αποφάσεις του Παπαδόπουλου

Τζιοβάνι Ζάκαρη 23:38 - 28.09.2023 / Ανανεώθηκε: 23:50 - 28.09.2023

Στον Ατρόμητο «βράζουν» με τη διαιτησία του Ιωάννη Παπαδόπουλου, θεωρώντας πως ο ρέφερι επηρέασε το αποτέλεσμα του αγώνα με την ΑΕΚ. Ως εκ τούτου κανένα μέλος της ομάδας δεν θα παραστεί στη συνέντευξη τύπου και δεν θα δώσει δηλώσεις, σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Η ΑΕΚ πανηγύρισε τη νίκη κόντρα στον Ατρόμητο, με την ομάδα του Περιστερίου να έχει έντονα παράπονα από τη διαιτησία του Ιωάννη Παπαδόπουλου. Ο σύλλογος των δυτικών προαστίων φωνάζει για το ακυρωθέν του γκολ, για το πέναλτι που πήρε η Ένωση και έκανε το 2-1, καθώς και για το φάουλ το οποίο ο διαιτητής δεν άφησε να εκτελεστεί.

Ως εκ τούτου, οι άνθρωποι του «Αστεριού» θέλησαν να δείξουν έμπρακτα την αγανάκτηση τους. Μετά το τέλος του αγώνα αποφασίστηκε από τα μέλη του συλλόγου πως κανένας παίκτης η παράγοντας δεν θα παραχωρήσει δηλώσεις, όπως και ότι κανένας από τους προαναφερθέντες δεν θα παραστεί στη συνέντευξη τύπου. 

Μοναδική εξαίρεση ο Κρις Κόουλμαν, ο οποίος εμφανίστηκε οργισμένος μετά το τέλος του αγώνα στο flash interview. Ειδικότερα, ο τεχνικός του Ατρόμητου υποστήριξε πως μέχρι το πρωί να έπαιζαν οι παίκτες του, νίκη δεν θα έπαιρναν με τον συγκεκριμένο ρέφερι.