Αλμέιδα: «Έχει αρχίσει να φαίνεται η κούραση και είναι φυσιολογικό»

Αλμέιδα

i

©intime

Αλμέιδα: «Έχει αρχίσει να φαίνεται η κούραση και είναι φυσιολογικό»

Βασίλης Πολυχρονόπουλος 23:57 - 28.09.2023 / Ανανεώθηκε: 00:01 - 29.09.2023

Ο Ματίας Αλμέιδα μίλησε μετά τη νίκη θρίλερ της ΑΕΚ επί του Ατρόμητου και στάθηκε στην έλλειψη ενέργειας των παικτών του.

Στις δηλώσεις που παραχώρησε στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη-θρίλερ της ΑΕΚ επί του Ατρόμητου με 2-1 στην «OPAP Arena» για την 6η αγωνιστική της Stoiximan Super League, ο Ματίας Αλμέιδα στάθηκε στην έλλειψη ενέργειας των παικτών του λόγω των συνεχόμενων παιχνιδιών.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Πρώτα απ’ όλα καλησπέρα. Το παιχνίδι μπορούμε να το χωρίσουμε σε δυο μέρη. Σε ένα μέρος όπου η ομάδα ξεκίνησε καλά. Βάλαμε τον αντίπαλο στο δικό του μισό και δεν του επιτρέψαμε να βγει. Με κάποιους δρόμους που δημιουργήσαμε για να φτάσουμε στο αντίπαλο τέρμα, άλλους καλούς, άλλους κακούς. 

Στο δεύτερο ημίχρονο, λόγω έλλειψης ενέργειας, εξαιτίας ότι δε συνεχίσαμε οργανωμένα, αλλά και τις αλλαγές του αντιπάλου μας δημιούργησε κάποια προβλήματα στο τέλος. Είναι παιχνίδια που δεν μπορούμε να πούμε ότι μας πείθουν, αλλά έπρεπε να πάρουμε αυτή τη νίκη γιατί μας έλειπε από το γήπεδό μας. 

Ατρόμητος: Καμία συνέντευξη τύπου και καμία δήλωση σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις αποφάσεις του Παπαδόπουλου
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

23:38 - 28.09.2023

Ατρόμητος: Καμία συνέντευξη τύπου και καμία δήλωση σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις αποφάσεις του Παπαδόπουλου

Στον Ατρόμητο «βράζουν» με τη διαιτησία του Ιωάννη Παπαδόπουλου, θεωρώντας πως ο ρέφερι επηρέασε το αποτέλεσμα του αγώνα με την ΑΕΚ. Ως εκ τούτου κανένα μέλος της ομάδας δεν θα παραστεί στη συνέντευξη τύπου και δεν θα δώσει δηλώσεις, σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Επίσης, το ότι έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια, έχει αρχίσει και φαίνεται. Μπορεί να υπάρχουν κάποιες αλλαγές, αλλα σε κάποιους παίκτες φαίνεται η κούραση και είναι φυσιολογικό».