Ο Βέχορστ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ άγγιξε το «This Is Anfield» και προκάλεσε ερωτήματα (vid)

Βάουτ Βέγχορστ

i

Βάουτ Βέχορστ/PrtScr

Ο Βέχορστ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ άγγιξε το «This Is Anfield» και προκάλεσε ερωτήματα (vid)

Κώστας Τόπας 11:55 - 07.03.2023

Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Βάουτ Βέχορστ, εθεάθη να αγγίζει το σήμα «This Is Anfield» πριν την ντροπιαστική ήττα από την Λίβερπουλ.

Σε μια ντροπιαστική εμφάνιση, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δέχθηκε επτά τέρματα από την Λίβερπουλ και γνώρισε την μεγαλύτερη ήττα της στην Premier League από την Boxing Day 1931. Οι «κόκκινοι διάβολοι» συνέχισαν το αρνητικό σερί που τους θέλουν να μην κερδίζουν στο «Άνφιλντ» από τις 17 Ιανουαρίου 2016, ενώ η εμφάνιση τους την Κυριακή (05/03) κατέστρεψε κάθε όνειρο που είχαν οι φίλοι της ομάδας για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Πριν από την σέντρα, καθώς οι δύο ομάδες έβγαιναν από το τούνελ στο Άνφιλντ, ο επιθετικός των «κόκκινων διαβόλων» Βάουτ Βέχορστ, που υπέγραψε τον περασμένο Γενάρη στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εθεάθη να αγγίζει την περίφημη πινακίδα «This Is Anfield».

Το να αγγίζει κανείς την συγκεκριμένη πινακίδα κατά την έξοδο στον αγωνιστικό χώρο, είναι συχνά παράδοση για τους παίκτες της Λίβερπουλ, αλλά είναι περίεργο όταν αντίπαλος παίκτης και πόσω μάλλον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να βάζει το χέρι του στην ταμπέλα πριν αντιμετωπίσει τους «Reds». Ωστόσο, έχει αναφερθεί στο παρελθόν ότι ο Βέχορστ ονειρευόταν να παίξει στη Λίβερπουλ από όταν ήταν παιδί.

Σύμφωνα με το Caught Offside, ο Ολλανδός στράικερ το 2020 είχε αναφέρει στο «DAZN» ότι: «Πάντα έβρισκα τη Λίβερπουλ πολύ ξεχωριστή. Εξακολουθώ να μου αρέσει το "You'll Never Walk Alone". Υπάρχουν και άλλοι σπουδαίοι αγγλικοί σύλλογοι και πάντα μου άρεσε η Μίλαν επειδή έπαιξαν πολλοί Ολλανδοί εκεί».

Ενώ το 2018, ο Βέχορστ είπε στο ολλανδικό ειδησεογραφικό πρακτορείο De Telegraaf: «Ονειρεύομαι να παίξω για τη Λίβερπουλ από παιδί».