Στην πόρτα της εξόδου Ντε Χέα και επτά ακόμα παίκτες από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Νταβίντ Ντε Χέα

i

Νταβίντ Ντε Χέα/ ©Photo By Simon Stacpoole/Offside/ Getty Images

Στην πόρτα της εξόδου Ντε Χέα και επτά ακόμα παίκτες από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Κώστας Τόπας 15:37 - 16.06.2023

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε ότι έξι παίκτες θα δουν την πόρτα της εξόδου. Στον «αέρα» βρίσκεται το μέλλον του Νταβίντ Ντε Χέα μιας και οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών συνεχίζονται

Είναι ένα καλοκαίρι αλλαγών στο «Ολντ Τράφονρτ» με τους οπαδούς να αναζητούν απελπισμένα ποιος θα αγοράσει τον σύλλογο από την οικογένεια Γκλέιζερ, καθώς οι διαπραγματεύσεις με τους σεΐχηδες από το Κατάρ συνεχίζονται.

Ένα καλό νέο για τους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τον Έρικ Τεν Χαχ είναι ότι ο προϋπολογισμός των μεταγραφών μπορεί να γίνει όταν οι Γκλέιζερ πρόκειται να φύγουν. Πάντως, οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν βγει ήδη στην αγορά για την αναζήτηση ενός επιθετικού, με το όνομα του Χάρι Κέιν να βρίσκεται ψηλά στη λίστα τους. Επιθυμία όμως του Άγγλου φορ είναι μην ενταχθεί στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να παραμείνει στα «σπιρούνια» αν δεν φτάσει κάποια άλλη προσφορά εκτός Νησιού.

Επιπλέον, ο Νταβίντ Ντε Χέα δεν αποκλείεται να δει την πόρτα της εξόδου, καθώς δεν έχει βρεθεί ακόμα η «χρυσή» τομή στις συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών 

Τον ίδιο δρόμο θα ακολουθήσει ο Φιλ Τζόουνς, όπως και οι Άξελ Τουανζέμπε αφέθηκαν ελεύθεροι, με τους Ίθαν Γκάλμπρεϊθ, Ντι'Σον Μπέρναρντ, Έρικ Χάνμπουρι, Τσάρλι Γουέλενς και Μάνι Νόρκετ.

Σχετικά με τον Ισπανό κίπερ η δήλωση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανέφερε: «Όσον αφορά το τμήμα τερματοφυλάκων, οι συζητήσεις με τον Ντέιβιντ Ντε Χέα παραμένουν ανοιχτές για ένα πιθανό νέο συμβόλαιο», χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει ότι ο Ισπανός κίπερ θα παραμείνει στο «Θέατρο των Ονείρων».

Από την άλλη παρελθόν αποτελούν οι Φιλ Τζόουνς, Άξελ Τουανζέμπε, Ίθαν Γκάλμπρεϊθ, Ντι'Σον Μπέρναρντ, Έρικ Χάνμπουρι, Τσάρλι Γουέλενς και Μάνι Νόρκετ.