Ο Ονάνα ήταν απαρηγόρητος μετά τη νέα «γκάφα» που κόστισε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (vids)

Αντρέ Ονάνα

i

PrtScr

Ο Ονάνα ήταν απαρηγόρητος μετά τη νέα «γκάφα» που κόστισε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (vids)

Κώστας Τόπας 08:07 - 30.11.2023

Σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση ήταν ο Αντρέ Ονάνα, μετά τη λήξη της αναμέτρησης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Γαλατασαράι.

Οι ελπίδες των «κόκκινων διαβόλων» στο Champions League δέχτηκαν μεγάλο χτύπημα απέναντι στη Γαλατασαράι το βράδυ της Τετάρτης (29/11), καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλοι 3-3 σε μια συναρπαστική αναμέτρηση. Η ομάδα του Έρικ τεν Χαχ φαινόταν να οδεύει προς τη νίκη, αφού οι Αλεχάντρο Γκαρνάτσο και Μπρούνο Φερνάντες έβαλαν μπροστά στο σκορ την ομάδα τους με 2-0 μέσα σε 20 λεπτά.

Ωστόσο, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να αντιδράσουν και στο τέλος να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας, χάρη στο γκολ του Κερέμ, ο οποίος πέτυχε το 3-3, αφήνοντας παράλληλα τη Γιουνάιτεντ να προσεύχεται για ένα θαύμα στην έκτη αγωνιστική προκειμένου να προκριθεί στα νοκ άουτ

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, κυκλοφόρησαν πλάνα με τον Αντρέ Ονάνα φανερά στενοχωρημένο και απαρηγόρητο να πετάει τα γάντια του στον χλοοτάπητα, πριν βάλει το κεφάλι του στα χέρια του.

Η Γαλατασαράι ανέβηκε στους πέντε βαθμούς, με τη Γιουνάιτεντ να μένει στους τέσσερις, όσους έχει και η Κοπεγχάγη που αντιμετωπίζει αργότερα (22:00) τη Μπάγερν στο Μόναχο. Οι «κόκκινοι διάβολοι» θέλουν μόνο νίκη κόντρα στους «Βαυαρούς» για να συνεχίσουν στην Ευρώπη το Φεβρουάριο.

Τα highlights από τη... ματσάρα της Τουρκίας ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Γαλατάσαραϊ (vid)
CHAMPIONS LEAGUE

22:44 - 29.11.2023

Τα highlights από τη... ματσάρα της Τουρκίας ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Γαλατάσαραϊ (vid)

Η Γαλατάσαραϊ το πάλεψε με την... ψυχή της κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τελικά απέσπασε την ισοπαλία, στο ματς του UEFA Champions League. Δείτε τα γκολ και τα στιγμιότυπα του αγώνα.

Ωστόσο, ο προπονητής Έρικ τεν Χαχ αρνήθηκε να κατηγορήσει τον τερματοφύλακά του, λέγοντας μετά το παιχνίδι: «Κερδίζουμε και χάνουμε μαζί. Αυτός [ο Ονάνα] είναι εντάξει. Τα ατομικά λάθη στο ποδόσφαιρο μπορούν να κάνουν τη διαφορά και εσύ αναλαμβάνεις την ευθύνη γι' αυτό, αλλά είναι πάντα θέμα της ομάδας. Όλοι οι παίκτες αυτής της ομάδας αξίζουν να παίζουν για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γιατί είναι λαμπροί παίκτες. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με το συγκρότημα των τερματοφυλάκων μας. Πάνε πολύ καλά και έχουν καλές εμφανίσεις. Πρέπει να πιέσει ο ένας τον άλλο».