Συνεχίζεται το χάος στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαχ έχασε τα αποδυτήρια και οι παίκτες την υπομονή με τον Ολλανδό

Έρικ Τεν Χαχ

i

© Getty Images

Συνεχίζεται το χάος στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαχ έχασε τα αποδυτήρια και οι παίκτες την υπομονή με τον Ολλανδό

Κώστας Τόπας 14:33 - 22.09.2023

Το αρνητικό κλίμα στα αποδυτήρια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντκ καλά κρατεί. Ο Έρικ Τεν Χαχ φαίνεται πως έχει χάσει την εμπιστοσύνη αρκετών παικτών, οι οποίοι έχουν κουραστεί με τον Ολλανδό τεχνικό και τα σχόλια του.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχασε το τρίτο σερί παιχνίδι της την Τετάρτη (20/09) καθώς γνώρισε την ήττα με 4-3 από την Μπάγερν Μονάχου, στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Champions League. Ενα αρνητικό αποτέλεσμα το οποίο ήρθε για να δώσει συνέχει στο αρνητικό σερί που τρέχουν οι «κόκκινοι διάβολοι» μετά την ήττα από την Μπράτιον με 3-1 στο «Ολντ Τράφορντ» για την Premier League.

Ο Έρικ Τεν Χαχ εξέφρασε τη λύπη του για την τελευταία ήττα της ομάδας του, αυτή από τους Βαυαρούς, με τα Μέσα στο Νησί να αναφέρουν ότι ο Ολλανδός τεχνικός έχει χάσει τα αποδυτήρια. Μάλιστα, πηγές από τα αποδυτήρια είπαν στο «Manchester Evening News» ότι ορισμένοι πιστεύουν ότι ο Τεν Χαχ έχει «αγαπημένους» παίκτες στην ομάδα, στους οποίους δεν ασκεί ποτέ κριτική, την ίδια στιγμή που οι υπόλοιποι δέχονται τα βέλη από τον άλλοτε τεχνικό του Άγιαξ.

Επιπλέον, υποστηρίζεται ότι ορισμένοι παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αισθάνονται επίσης ότι είναι δυσαρεστημένοι με την τακτική του Τεν Χαχ, υπογραμμίζοντας και τον χειρισμό του Ολλανδού προπονητή με τον Άντονι, ο οποίος προσπαθεί να ξεκαθαρίσει την κατάσταση εν μέσω ισχυρισμών για ενδοοικογενειακή κακοποίηση.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που αυτή τη στιγμή καταλαμβάνει τη 12η θέση του πίνακα, έχει κερδίσει μόλις δύο από τα πέντε πρώτα παιχνίδια πρωταθλήματος αυτή τη σεζόν. Έχουν υποστεί ήττες από Τότεναμ, Άρσεναλ και Μπράιτον, έχοντας επίσης χάσει τον πρώτο τους αγώνα Champions League της σεζόν. Ο Τεν Χαγκ θα αναζητήσει αντίδραση το Σάββατο (23/09, 22:00) όταν θα ταξιδέψει στην Μπέρνλι του Βίνσεντ Κομπανί.